σε

Δωρεάν Live Comedy Sketching Show στο Wonderwall

27/6/2020

Ο Σταύρος Κιουτσιούκης σκιτσάρει τις ιστορίες του Αλέξανδρου Χαριζάνη σε ένα ξεχωριστό Live Comedy Sketching Show που μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν στην ταράτσα του Wonderwall στα Λαδάδικα, την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020, ενώ το Opening act έχει αναλάβει η Ηλέκτρα Αγγελετοπούλου.

Οι νέες συνθήκες και οι κανονισμοί προστασίας επιβάλλουν μια νέα τάξη πραγμάτων και στα θεάματα, έτσι οι δύο καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν το έργο τους από κοινού στον ανοιχτό χώρο της ταράτσας σκορπίζοντας χιούμορ και κέφι με σκιτσαρισμένες εκπλήξεις και την συμμετοχή του κοινού.

Η παράσταση Comedy Live Sketching είναι μια πειραματική παράσταση που επιχειρείται για πρώτη φορά και συνδυάζει 2 μορφές τέχνης, ζωντανά στην σκηνή.

Ο Αλέξανδρος Χαριζάνης καθορίζει την πλοκή μέσα από τις ιστορίες του που μοιράζεται με το κοινό, το οποίο συμμετέχει στη διαδικασία και ο “υπεύθυνος εικόνας” Σταύρος Κιουτσούκης σκιτσάρει επί τόπου τα σημεία τη αφήγησης που ξεχωρίζουν.

Το αποτέλεσμα είναι κάτι μοναδικό και πρωτόγνωρο ενώ δεν λείπουν οι εκπλήξεις, αφού σε κάποια σημεία το φως σβήνει, το σκιτσάρισμα συνεχίζεται και το αναπάντεχο αποτέλεσμα παρουσιάζεται ξαφνικά στο κοινό!

Σε αυτή την παράσταση έχετε την δυνατότητα να παρευρεθείτε και να την παρακολουθήσετε δωρεάν ωστόσο είναι απαραίτητο να έχετε κάνει κράτηση γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες και έχουν προσαρμοστεί στα τετραγωνικά του χώρου, σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας.

Δωρεάν Live Comedy Sketching Show στο Wonderwall 5

TimeForGoodNews

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Τι προσφέρει το μπρόκολο στην υγεία σας: Μεγάλα οφέλη αλλά και ένας πιθανός κίνδυνος 18

Τι προσφέρει το μπρόκολο στην υγεία σας: Μεγάλα οφέλη αλλά και ένας πιθανός κίνδυνος

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020 20

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020