σε

Έχω κατάθλιψη, ο άντρας μου με λέει γουρουνίτσα, μέχρι και τα παιδιά μας με κοροϊδεύουν για τα κιλά

32χρονη μαμά με επιλόχειο κατάθλιψη

Μια 32χρονη μαμά με επιλόχειο κατάθλιψη, εκφράζει το παράπονό της προς τον άντρα της, επειδή την ενοχλεί που τη φωνάζει “γουρουνίτσα μου”, στην προσπάθειά του να την ενθαρρύνει να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

32χρονη μαμά με επιλόχειο κατάθλιψη δεν μπορεί να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης

Η γυναίκα παραδέχεται ότι δυσκολεύεται πολύ να χάσει τα παραπανίσια κιλά της εγκυμοσύνης. «Δεν κοιμάμαι σχεδόν καθόλου τα βράδια, ενώ το πρωί δυσκολεύομαι πολύ να σηκωθώ από το κρεβάτι. Οι τελευταίοι μήνες ήταν αρκετά “σκοτεινοί”» εξομολογείται.

Το περιβάλλον της 32χρονης μητέρας με επιλόχειο κατάθλιψη τη φωνάζει γουρούνα

«Ο σύντροφός μου, όμως, εστιάζει κυρίως στα κιλά που δεν μπορώ να χάσω. Προσπαθεί να με ενθαρρύνει να κάνω δίαιτα και γυμναστική, αλλά με τον λάθος τρόπο. Με αποκαλεί “γουρουνίτσα” και, παράλληλα, έχει πει σε όλους τους φίλους και τους συγγενείς μας να με φωνάζουν έτσι, υποτίθεται για να με βοηθήσουν να αδυνατίσω. Επιπλέον, λέει και στα μεγαλύτερα παιδιά μας να με φωνάζουν “γουρουνίτσα”», προσθέτει.

Η 32χρονη μαμά με επιλόχειο κατάθλιψη γράφει στα social media πως ο άντρας της την αγαπάει, ωστόσο, ο τρόπος του δεν την βοηθάει να νιώσει καλά με τον εαυτό της. «Μισώ αυτό το παρατσούκλι, αλλά λέει ότι πρέπει να με παρακινήσει να χάσω βάρος. Εκείνος πιστεύει πραγματικά ότι με βοηθάει με αυτό τον τρόπο, αλλά εγώ αισθάνομαι ότι με υπονομεύει», συμπλήρωσε.

Μάλιστα, η απογοήτευσή της μεγάλωσε ακόμα περισσότερο όταν πριν από λίγο καιρό της έβαλε τις φωνές μπροστά σε όλη την οικογένεια την ώρα που έτρωγε, ενώ τα παιδιά όταν την βλέπουν την φωνάζουν “γουρούνα” και μιμούνται τους ήχους των γουρουνιών.

Οι άνθρωποι που διάβασαν την ανάρτηση πήραν το μέρος της γυναίκας και σχολίασαν χαρακτηριστικά “κανείς δεν πρέπει να προσβάλλει τον άλλον για το σώμα του και, φυσικά, δεν πρέπει να δίνουμε αυτό το παράδειγμα στα παιδιά! Όταν αγαπάς κάποιον, δεν τον προσβάλλεις. Τον βοηθάς με ευγένεια και τρυφερότητα και όχι αποκαλώντας τον γουρούνα”.

Έχω κατάθλιψη, ο άντρας μου με λέει γουρουνίτσα, μέχρι και τα παιδιά μας με κοροϊδεύουν για τα κιλά 8Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News

    <!–


    Αναφορά Δημοσίευσης