σε

ΕΦΕΤ- Ανάκληση κονσέρβας ψαριού: Δείτε ποια είναι

ΕΦΕΤ- Ανάκληση κονσέρβας ψαριού: Δείτε ποια είναι 5

Με την επισήμανση προς τους καταναλώτές να ΜΗΝ καταναλώσουν το εν λόγω προϊόν, αν το έχουν προμθευτεί, ο ΕΦΕΤ ανακοίνωσε σήμερα ότι ανακαλεί από τα ράφια ένα αλιευτικό προϊόν σε κονσέρβα.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου, σε συνεργασία με το Τμήμα Α’ της Χημικής Υπηρεσίας Κεντρικής Μακεδονίας της Γενικής Διεύθυνσης Γενικού Χημείου του Κράτους της Α.Α.Δ.Ε., κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο Προγράμματος επίσημων ελέγχων έτους 2020 για τον προσδιορισμό ισταμίνης σε αλιευτικά προϊόντα, προέβη σε δειγματοληψία, σε υποκατάστημα (Υπεραγορά Τροφίμων) της εταιρείας ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε., σε προσυσκευασμένους κολεούς ακέφαλους αλίπαστους σε λευκοσιδηρή συσκευασία των 500 γρ με την εμπορική ονομασία «ΛΕΒΑ», ημερομηνία ανάλωσης (λήξης) 31.12.2021 και αριθμό παρτίδας L 31005019, που παράγεται και συσκευάζεται στην Μυτιλήνη από την εταιρεία “Ε & Κ ΜΠΟΥΧΛΗΣ Α.Ε.

Στο προϊόν διαπιστώθηκε η παρουσία ισταμίνης σε συγκέντρωση ανώτερη του επιτρεπόμενου ορίου.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

ΕΦΕΤΕΦΕΤ

 

.

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

«Τα φτηνά κοτόπουλα των σούπερ μάρκετ απειλούν τον πλανήτη με νέα πανδημία θα κάνει την Covid-19 να μοιάζει απλή» 19

«Τα φτηνά κοτόπουλα των σούπερ μάρκετ απειλούν τον πλανήτη με νέα πανδημία θα κάνει την Covid-19 να μοιάζει απλή»

Ποιος είναι ο πιο υγιεινός τύπος ψωμιού; 21

Ποιος είναι ο πιο υγιεινός τύπος ψωμιού;