σε

Έφη Αχτσιόγλου: Έγκυος η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Έφη Αχτσιόγλου: Έγκυος η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ 7

Το πρώτο τους παιδί φαίνεται πως περιμένουν η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου και ο γραμματέας της Κ.Ε. της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και περίπου τρία χρόνια, περιμένει το πρώτο του παιδί τους επόμενους μήνες, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Οι δυο υποψήφιοι γονείς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Να θυμίσουμε ότι η Εφη Αχτσιόγλου είχε αναφερθεί στη σχέση της με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο λίγο πριν τις εκλογές του καλοκαιριού του 2019 όταν παραδέχθηκε δημοσίως τον δεσμό τους.

Έφη Αχτσιόγλου: Έγκυος η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ 9Έφη Αχτσιόγλου: Έγκυος η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ 10

Πόσο καιρό είναι μαζί;

Η Ελληνίδα διδάκτορας Εργατικού Δικαίου, πολιτικός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ η οποία έχει διατελέσει υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, είχε δώσει μια διαφορετική συνέντευξη στο RISE TV, στην οποία, εκτός του ότι μας πληροφόρησε ότι τρώει 40 κορόμηλα την ημέρα και ότι βλέπει βιντεάκια πριν κοιμηθεί, παραδέχθηκε για πρώτη φορά, ύστερα από περίπου δύο χρόνια, ότι έχει σχέση με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, θέλοντας έτσι να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του αγαπημένου της στη μάχη του σταυρού.

Πιο αναλυτικά, η- τότε- υπουργός Εργασίας είχε ρωτηθεί στη συνέντευξη αν θα έκανε σχέση με πολιτικό και είχε απαντήσει πως «έχω σχέση με πολιτικό», ενώ στην ερώτηση «να ρωτήσω κάτι παραπάνω;» η κυρία Αχτσιόγλου είχε πει «ε, δεν ξέρετε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, υποψήφιο Α’ Αθηνών;», προμοτάροντας έτσι και την υποψηφιότητα του συντρόφου της. Ωστόσο, είχε τονίσει ότι δεν έχει ψάξει ποτέ το κινητό του, επικαλούμενη τη νέα νομοθεσία GDPR για τα προσωπικά δεδομένα.

Τέλος, στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αγαπημένο της πρωινό «τυρόπιτα με σοκολατούχο γάλα ή φυσικός χυμός με τοστ;», η Έφη Αχτσιόγλου είχε απαντήσει πως προτιμά «τυρόπιτα με σοκολατούχο γάλα μετά από πολλά ποτά το βράδυ και έναν ωραίο ύπνο». Ενώ σε ερώτηση αν φοβάται κάτι, η υπουργός είχε αποκαλύψει πως «φοβάμαι να μην έρθει η στιγμή που να μην είμαι με κάποιον που να με αγαπάει και να με σκέφτεται».

Έφη Αχτσιόγλου: Έγκυος η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ 12Έφη Αχτσιόγλου: Έγκυος η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ 13

Να αναφέρουμε πως από τις 5 Νοεμβρίου του 2016 έως τις 9 Ιουλίου του 2019 ήταν υπουργός στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Στις βουλευτικές εκλογές του 2019 τοποθετήθηκε στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και εξελέγη στη Βουλή των Ελλήνων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Νοτιοαφρικανική μετάλλαξη: Από πού προήλθε και πόσο επηρεάζει τους εμβολιασμούς 27

Νοτιοαφρικανική μετάλλαξη: Από πού προήλθε και πόσο επηρεάζει τους εμβολιασμούς

Κατανομή κρουσμάτων σήμερα: Πρώτες Αττική, Θεσσαλονίκη και Αχαΐα – Πού αλλού εντοπίζονται πολλές μολύνσεις 29

Κατανομή κρουσμάτων σήμερα: Πρώτες Αττική, Θεσσαλονίκη και Αχαΐα – Πού αλλού εντοπίζονται πολλές μολύνσεις