σε

Έγκλημα Αγία Βαρβάρα: Γυναίκα βρέθηκε με μαχαιριές σε όλο της το σώμα στο σπίτι της

Έγκλημα Αγία Βαρβάρα: Γυναίκα βρέθηκε με μαχαιριές σε όλο της το σώμα στο σπίτι της 3

Μια γυναίκα, η οποία υπολογίζεται πως ήταν 50 ετών, βρέθηκε μαχαιρωμένη στην τραχηλική χώρα και στο πρόσωπο, εντός της οικίας της στην Αγία Βαρβάρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, το θύμα εντοπίστηκε  από συγγενή της, στο σαλόνι του σπιτιού της, σε μια λίμνη αίματος ενώ αναζητείται ανήλικο άτομο που ζούσε μαζί της. Όπως αναφέρει το CNN Greece, μια συγγενής της, που ανησύχησε όταν δεν απαντούσε το θύμα στα τηλεφωνήματα, ειδοποίησε την αστυνομία.

Έγκλημα Αγία Βαρβάρα: Γυναίκα βρέθηκε με μαχαιριές σε όλο της το σώμα στο σπίτι της 5Έγκλημα Αγία Βαρβάρα: Γυναίκα βρέθηκε με μαχαιριές σε όλο της το σώμα στο σπίτι της 6

Όταν λοιπόν, οι Αρχές άνοιξαν την πόρτα, βρέθηκαν μπροστά στο πτώμα της 50χρονης. Και παρότι είναι πολύ νωρίς για να εξαχθεί κάποιο συμπέρασμα, οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών προσανατολίζονται περισσότερο στο ενδεχόμενο το κίνητρο του δράστη να ήταν κάποιες προσωπικές διαφορές.

Επιπλέον αναφέρεται πως η γυναίκα είχε χάσει τον σύζυγό της και ζούσε με την κόρη της. Αυτή την ώρα μάλιστα, η αστυνομία παίρνει κατάθεση από όλο το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του θύματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Δικαστήρια και lockdown: Έτσι θα λειτουργήσουν 19

Δικαστήρια και lockdown: Έτσι θα λειτουργήσουν

Lockdown Αθήνα: Μπλόκα της Τροχαίας στους δρόμους της πρωτεύουσας 21

Lockdown Αθήνα: Μπλόκα της Τροχαίας στους δρόμους της πρωτεύουσας