σε

Eικαστική έκθεση μέσα στο ΑΧΕΠΑ

Eικαστική έκθεση μέσα στο ΑΧΕΠΑ 7

13/2/2021

Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία ως τις 3 Μαρτίου η εικαστική έκθεση «Πάνδημες συνARTήσεις» την οποία διοργανώνει η καλλιτεχνική ομάδα «FireArt» σε συνεργασία με το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ  στους κοινόχρηστους χώρους του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Τα έργα έχουν ως αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την έναρξη της πανδημίας και τον τιτάνιο αγώνα του προσωπικού των νοσοκομείων να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της περίθαλψης των ασθενών μέσα σε συνθήκες υποστελέχωσης και υποχρηματοδότητησης του δημόσιου συστήματος υγείας. Θα παρουσιαστούν εικαστικά έργα ποικίλων μορφών έκφρασης (ζωγραφική, σχέδιο, ψηφιακή εικόνα, φωτογραφία) και θα συνοδευτούν από παράλληλες εκδηλώσεις στους εξωτερικούς χώρους του νοσοκομείου.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Χαρούλα Αμοιρίδου, Γιώργος Κιτσούκης, Ανδριάννα Κουμεντάκου, Χρύσα Κοφίνα, Νεφέλη Κυριάκου, Μαρίνα Σημάδη, Χαράλαμπος Τουμπέκης, Μάρκος Τραϊτοράκης, Νάσος Χαλκίδης. Στις παράλληλες εκδηλώσεις συμμετέχουν: Φωτεινή Αναστασίου, Βασιλική Γκρανοπούλου, Αναστασία Ευθυμιάδου, Θεοδώρα Σάβιτς, Βερονίκη Τσουγκράνη, Μελίνα Τσουρεκά. 

Πηγή: http://www.thestival.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

TimeForGoodNews

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Διαδικτυακό σεμινάριο για χιονοστιβάδες 21

Διαδικτυακό σεμινάριο για χιονοστιβάδες

Γκραν Πρι στίβου 12th Fazza για ΑΜΕΑ: «Χρυσός» ο Στεφανουδάκης στη σφαίρα 23

Γκραν Πρι στίβου 12th Fazza για ΑΜΕΑ: «Χρυσός» ο Στεφανουδάκης στη σφαίρα