σε

Έκρηξη αυτοκίνητο Ποσειδώνος: Πανικός και πυρκαγιά που επεκτάθηκε σε δέντρα

Έκρηξη αυτοκίνητο Ποσειδώνος: Πανικός και πυρκαγιά που επεκτάθηκε σε δέντρα 3

Έκρηξη έγινε μετά από πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Κολυμβητηρίου του Αλίμου, στο ρεύμα προς Γλυφάδα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα αυτοκίνητο έπιασε φωτιά και εξερράγη. Μάλιστα, η πυρκαγιά επεκτάθηκε σε κοντινά δέντρα.

Στο σημείο, έχουν σπεύσει 3 οχήματα και 9 πυροσβέστες για την κατάσβεση της φωτιάς. Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι κάποιοι είδαν ότι έβγαιναν καπνοί από το καπώ του αυτοκινήτου και φώναξαν στον οδηγό. Εκείνος έκανε το αυτοκίνητο στην άκρη και μέσα σε λίγο χρόνο το όχημα «λαμπάδιασε». Ο οδηγός σε κατάσταση σοκ εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και είναι καλά στην υγεία του.

Δείτε φωτογραφίες που δημοσίευσε το newsbomb.gr

Έκρηξη αυτοκίνητο Ποσειδώνος: Πανικός και πυρκαγιά που επεκτάθηκε σε δέντρα 5Έκρηξη αυτοκίνητο Ποσειδώνος: Πανικός και πυρκαγιά που επεκτάθηκε σε δέντρα 6Έκρηξη αυτοκίνητο Ποσειδώνος: Πανικός και πυρκαγιά που επεκτάθηκε σε δέντρα 8Έκρηξη αυτοκίνητο Ποσειδώνος: Πανικός και πυρκαγιά που επεκτάθηκε σε δέντρα 9Έκρηξη αυτοκίνητο Ποσειδώνος: Πανικός και πυρκαγιά που επεκτάθηκε σε δέντρα 11Έκρηξη αυτοκίνητο Ποσειδώνος: Πανικός και πυρκαγιά που επεκτάθηκε σε δέντρα 12

Δείτε βίντεο από το protothema.gr

Η έκρηξη και η πυρκαγιά έχουν προκαλέσει ιδιαίτερη κίνηση στην ευρύτερη περιοχή, όπως μπορείτε να δείτε στον παρακάτω χάρτη.

Έκρηξη αυτοκίνητο Ποσειδώνος: Πανικός και πυρκαγιά που επεκτάθηκε σε δέντρα 14Έκρηξη αυτοκίνητο Ποσειδώνος: Πανικός και πυρκαγιά που επεκτάθηκε σε δέντρα 15

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Προτομή Μωυσής Αλλατίνι: Έγιναν τα αποκαλυπτήρια στη Θεσσαλονίκη 26

Προτομή Μωυσής Αλλατίνι: Έγιναν τα αποκαλυπτήρια στη Θεσσαλονίκη

Κορωνοϊός Ελλάδα: Ανοιχτό ενδεχόμενο για «λουκέτο» στα μαγαζιά αν αυξηθούν τα κρούσματα 28

Κορωνοϊός Ελλάδα: Ανοιχτό ενδεχόμενο για «λουκέτο» στα μαγαζιά αν αυξηθούν τα κρούσματα