σε

Ελένη Καστάνη: H Σοφία Μουτίδου «καρφώνει» την ηθοποιό – «Μας είχε κάνει μαύρη τη ζωή»

Ελένη Καστάνη: H Σοφία Μουτίδου «καρφώνει» την ηθοποιό – «Μας είχε κάνει μαύρη τη ζωή» 7

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» προβλήθηκαν αποσπάσματα από το βίντεο που ανήρτησε στο κανάλι της στο Youtube η Σοφία Μουτίδου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται στην «πάρα πολύ δύσκολη συνεργασία» της επί σκηνής με την Ελένη Καστάνη.

Χαρακτηρίστηκα πρόσφατα ως πάρα πολύ δύσκολη συνεργασία του Γιώργου του Βάλαρη. Δεν είχε σκάσει η φάση αυτή με τον Κιμούλη ακόμα. Δεν έκανα δημόσια δήλωση. Ο Γιώργος Βάλαρης έχει συνεργαστεί με τον Κιμούλη και λέει εμένα δύσκολη συνεργασία. Φαντάσου τι είμαι εγώ; Πως τα κατάφερα έτσι και πέρασα τον Κιμούλη; Απλώς για εμένα μπορούν να μιλάνε δημόσια και να λένε ότι θέλουν. Δηλαδή να βγαίνουν και να λένε, «η πιο δύσκολη συνεργασία, ζητάει τέρατα”. Αυτό το κάνουν πρώτον γιατί είναι γυναίκα και δεύτερον είναι άφοβοι με εμένα, δεν έχω καμία εξουσία, ώστε να τους αποκλείσω από μια δουλειά.

Ελένη Καστάνη: H Σοφία Μουτίδου «καρφώνει» την ηθοποιό – «Μας είχε κάνει μαύρη τη ζωή» 9Ελένη Καστάνη: H Σοφία Μουτίδου «καρφώνει» την ηθοποιό – «Μας είχε κάνει μαύρη τη ζωή» 10

Πιάστηκα στα χέρια με τον Αλέξανδρο Ρήγα, αλλά ήμασταν δύο ενήλικες άνθρωποι που αποφάσισαν να πλακωθούν στο ξύλο. Έπεσε ο θίασος πάνω μας, μας χώρισαν και ο τσαμπουκάς έληξε εκεί . Ο καθένας ακολούθησε την πορεία του και ξαναπήγαμε στην πρόβα την επόμενη μέρα. Ήρθαμε στα χέρια για την πρόβα.

Η δεύτερη ιστορία που έχω να σας διηγηθώ με όνομα είναι αυτό που όλοι με ρωτάτε:

«Ποια μπήκε στο καμαρίνι και είπε θα σε καρυδώσω;”. Ήταν η Ελένη Καστάνη, η οποία μας είχε κάνει τη ζωή μαύρη πάνω στη σκηνή. Είναι γνωστό μυστικό στο χώρο μας. Μας καταριότανε, «τον καρκίνο να φέρεται”, «να ψοφολογήσετε όλοι”. Πάρα πολύ δύσκολη συνεργασία. Ένας συνάδερφος στο «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή” απολύθηκε καταχρηστικά με ένα μήνυμα παράνομα, αβάσιμα, παράλογα, εκδικητικά, νοσηρά. Όταν πήγα και είπα: «Είναι δυνατόν; Διώξανε το παιδί και δεν είπε κανείς τίποτα»; Κάπνιζαν οι υπόλοιποι προς πάσα κατεύθυνση”», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σοφία Μουτίδου.

Δείτε το βίντεο της Σοφίας Μουτίδου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Κρούσματα σήμερα 1/2: Συναγερμός σε κυβέρνηση και ειδικούς για την Αττική και τις μεταλλάξεις του κορωνοϊού 24

Κρούσματα σήμερα 1/2: Συναγερμός σε κυβέρνηση και ειδικούς για την Αττική και τις μεταλλάξεις του κορωνοϊού

Δ. Καλαμαριάς: Εγκατάσταση ηχητικών φαναριών για ΑΜΕΑ 26

Δ. Καλαμαριάς: Εγκατάσταση ηχητικών φαναριών για ΑΜΕΑ