σε

Ελένη Τοπαλούδη: Το νέο συγκλονιστικό μήνυμα της μητέρας της

Ελένη Τοπαλούδη: Το νέο συγκλονιστικό μήνυμα της μητέρας της 5

Η Ελένη Τοπαλούδη μπορεί να μην είναι πια μαζί μας μετά τον βιασμό και τη δολοφονία της από τους Μανώλη Κούκουρα και Αλέξανδρο Λουτσάι το 2018, όμως, κανείς δεν την έχει ξεχάσει. Η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας, Κούλα Αρμουτίδου, που στάθηκε απέναντι στους δολοφόνους της κόρης της, έστειλε νέο συγκλονιστικό μήνυμα στη μνήμη του κοριτσιού της.

«Αγαπήστε με όλη τη δύναμη της ψυχής σας. Μην αναβάλλετε τίποτε για το αύριο. Ό,τι σας έρθει στο μυαλό σας, κάντε το πράξη. Πείτε σε όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα ότι είναι μοναδικά και αναντικατάστατα», αναφέρει, ανάμεσα σε άλλα, στην ανάρτησή της στο Facebook.

Ολόκληρο το μήνυμα της Κούλας Αρμουτίδου

«Κάθε άνθρωπος, δυστυχώς, σ’ αυτό το μικρό ταξίδι της ζωής σηκώνει από έναν Σταυρό. Σε άλλους ανθρώπους αυτός ο Σταυρός είναι πολύ βαρύς και σε άλλους πιο ελαφρύς. Η πορεία προς το Γολγοθά είναι δρόμος που σου κόβει την ανάσα. Λιγοψυχείς, πέφτεις σηκώνεσαι, ξαναπέφτεις, ξανασηκώνεσαι και στο τέλος πέφτεις εντελώς και τότε χρειάζεσαι πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια για να μπορέσεις να κουβαλήσεις αυτόν τον μαρτυρικό Σταυρό του μαρτυρίου.

Ελένη Τοπαλούδη: Το νέο συγκλονιστικό μήνυμα της μητέρας τηςΕλένη Τοπαλούδη: Το νέο συγκλονιστικό μήνυμα της μητέρας της

Ελένη Τοπαλούδη: Το νέο συγκλονιστικό μήνυμα της μητέρας της

Δεν υπάρχουν βοηθοί, συμβοηθοί, συνέταιροι σ’ αυτόν τον μαρτυρικό ανήφορο, σ’ αυτόν τον κακοτράχαλο δρόμο, μόνον εσύ και ο πόνος σου παρέα. Κανένας μέτοχος στον πόνο. Όλοι είναι από μακριά. Κανείς δεν τον αντέχει αυτόν τον πόνο. Για αυτό ίσως η Ανάσταση να κρύβει την Ελπίδα. Ίσως η Ανάσταση να φέρει το φως στις ψυχές μας.

Ίσως η Ανάσταση δεν επελέγη τυχαία να γιορτάζεται μέσα στην Άνοιξη. Ίσως με την Αναγέννηση της φύσης να έρθει και η Αναγέννηση στις ψυχές μας. Κόσμε, κόσμε, ΖΗΣΤΕ, ΑΓΑΠΗΣΤΕ. Να ζείτε την κάθε στιγμή. Μην αφήνετε τίποτε για το αύριο. Το αύριο μπορεί να νομίζετε ότι είναι κοντά σας, δεν είναι, φαντάζει πολύ μακρινό.

Αγαπήστε με όλη τη δύναμη της ψυχής σας. Μην αναβάλλετε τίποτε για το αύριο. Ό,τι σας έρθει στο μυαλό σας, κάντε το πράξη. Πείτε σε όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα ότι είναι μοναδικά και αναντικατάστατα. Πιστέψτε με… Ίσως έρθει μια μέρα που άλλοι αποφάσισαν για σένα χωρίς εσένα και να αφήσεις στη μέση πολλά που δεν ολοκληρώθηκαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Άνοιγμα εστίαση: Πρώτο βράδυ στα μπαρ και στα εστιατόρια 20

Άνοιγμα εστίαση: Πρώτο βράδυ στα μπαρ και στα εστιατόρια

Ιταλία COVID-19

Ιταλία: Εξετάζεται χορήγηση Astrazeneca και σε πολίτες κάτω των 60 ετών