σε

Ελλάδα Τουρκία: Νέα πρόκληση με υπερπτήση F-16 πάνω από τη Σάμο λίγες ημέρες μετά τον σεισμό

Ελλάδα Τουρκία: Νέα πρόκληση με υπερπτήση F-16 πάνω από τη Σάμο λίγες ημέρες μετά τον σεισμό 5

Οι Τούρκοι φαίνεται πως δεν καταλαβαίνουν τίποτα με αποτέλεσμα να συνεχίζουν τις προκλήσεις εναντίον της Ελλάδας. Αυτή τη φορά με υπερπτήση F-16 πάνω από τη Σάμο, εφτά ημέρες μετά τον φονικό σεισμό στο ελληνικό νησί.

Είναι σαν οι Τούρκοι να… ξέχασαν σεισμό και κορωνοϊό, εμμένοντας στο «πρόγραμμά» τους και προχωρώντας σε μια αδιανόητη πρόκληση εναντίον της χώρας μας. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες για την υπερπτήση, πραγματοποιήθηκε πάνω από ελληνικό νησί που πριν από λίγες ημέρες συγκλονίστηκε από τον φονικό σεισμό ενώ υπήρξε και μεγάλη καταστροφή στη γειτονική Σμύρνη.

Να αναφέρουμε πως το τουρκικό F-16 πραγματοποίησε υπερπτήση στις 13:18 πετώντας στα 20.000 πόδια πάνω από τις ανατολικές ακτές της Σάμου, όπως έγινε γνωστό από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ). Πάντως, το τουρκικό αεροσκάφος αναγνωρίστηκε και αναχαιτίστηκε από ελληνικά μαχητικά, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες κατά πάγια τακτική.

Ελλάδα Τουρκία: Νέα πρόκληση με υπερπτήση F-16 πάνω από τη Σάμο λίγες ημέρες μετά τον σεισμό 7Ελλάδα Τουρκία: Νέα πρόκληση με υπερπτήση F-16 πάνω από τη Σάμο λίγες ημέρες μετά τον σεισμό 8

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Εκκλησίες lockdown: Πώς θα λειτουργούν από το Σάββατο – Αναβάλλονται γάμοι, βαπτίσεις 21

Εκκλησίες lockdown: Πώς θα λειτουργούν από το Σάββατο – Αναβάλλονται γάμοι, βαπτίσεις

Κίνηση στους δρόμους Αθήνα live τώρα: Το αυριανό lockdown έφερε κυκλοφοριακό χάος στην Αττική 23

Κίνηση στους δρόμους Αθήνα live τώρα: Το αυριανό lockdown έφερε κυκλοφοριακό χάος στην Αττική