σε

Ενημερώσεις για κορωνοϊό: Περισσότερες μέρες και με συμμετοχή Κικίλια

Ενημερώσεις για κορωνοϊό: Περισσότερες μέρες και με συμμετοχή Κικίλια 5

Ακόμα μία ημέρα προστίθεται στην καθιερωμένη ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στην χώρα εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων και της κρισιμότητας της κατάστασης. Στις ενημερώσεις θα συμμετέχει και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας για να ενημερώνει για την κατάσταση του ΕΣΥ.

Έτσι τρεις φορές την εβδομάδα θα γίνονται πλέον οι ενημερώσεις για την πορεία της επιδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας η ενημέρωση θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 18:00. Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας θα συμμετέχει στις ενημερώσεις της Τετάρτης.

Σημειώνεται ότι ειδικά για αυτή την εβδομάδα, η ενημέρωση από τον υπουργό Υγείας θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη στις 6 το απόγευμα.

Στην ενημέρωση Δευτέρας και Παρασκευής θα συμμετέχουν ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης και η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και του ΠΓΝ «Αττικόν» και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου.

Ενημερώσεις για κορωνοϊό: Περισσότερες μέρες και με συμμετοχή Κικίλια 7Ενημερώσεις για κορωνοϊό: Περισσότερες μέρες και με συμμετοχή Κικίλια 8

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Άγιος Παύλος: Μετατρέπεται σε νοσοκομείο μόνο για ασθενείς με κορωνοϊό 22

Άγιος Παύλος: Μετατρέπεται σε νοσοκομείο μόνο για ασθενείς με κορωνοϊό

Κορωνοϊός Ελλάδα: Party σε κεντρικό ξενοδοχείο λίγο μετά την έναρξη του lockdown 24

Κορωνοϊός Ελλάδα: Party σε κεντρικό ξενοδοχείο λίγο μετά την έναρξη του lockdown