σε

Επέστρεψε τα χρήματα από το Μένουμε Σπίτι ο όμιλος του Μαρινάκη

Επέστρεψε τα χρήματα από το Μένουμε Σπίτι ο όμιλος του Μαρινάκη 7

Η Alter Ego Media με ανακοίνωσή της ενημέρωσε ότι επέστρεψε πίσω τα χρήματα από την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι». Στην ανακοίνωσή του ο όμιλος του Βαγγέλη Μαρινάκη, ανάμεσα σε άλλα, σημειώνει: «Επειδή δεν συντασσόμεθα με τη μέθοδο, τα μέτρα και τα σταθμά διανομής των διαφημιστικών κονδυλίων της καμπάνιας «Μένουμε στο σπίτι» και επιπροσθέτως, επειδή θέλουμε να δηλώσουμε με ευθύ και καθαρό τρόπο την ανεξαρτησία μας από κρατικούς πόρους και αμφισβητούμενες διαδικασίες και διανομές, επιστρέψαμε από το μεσημέρι της 8ης Ιουλίου – τα ποσά που προέκυψαν για τον όμιλό μας από τις σχετικές κρατικές διαφημίσεις».

«Προτρέπουμε δε την κυβέρνηση να διαθέσει το επιστραφέν ποσό στις οικογένειες των άνεργων εργαζομένων στα ΜΜΕ», αναφέρει, ακόμα, η ανακοίνωση.

Επέστρεψε τα χρήματα από το Μένουμε Σπίτι ο όμιλος του Μαρινάκη 9Επέστρεψε τα χρήματα από το Μένουμε Σπίτι ο όμιλος του Μαρινάκη 10

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Ομίλου Alter Ego για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι»

Τα έντυπα, τα ψηφιακά μέσα και οι τηλεοπτικοί σταθμοί του ομίλου AΛΤΕΡ ΕΓΚΟ από τις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου, από την εμφάνιση δηλαδή της πανδημίας και της παρεπόμενης υγειονομικής κρίσης, πολύ πριν αναληφθούν οι όποιες κυβερνητικές πρωτοβουλίες, είχαν τοποθετηθεί και προειδοποιήσει έγκαιρα την κοινή γνώμη για τους κινδύνους που απορρέουν από την διασπορά του ιού.

Αναλυτικά ρεπορτάζ, επιστημονικές καταγραφές, έρευνες, συνεντεύξεις ειδικών επιδημιολόγων και πλήθος σχετικών άρθρων και εκπομπών φιλοξενήθηκαν στις εφημερίδες μας, στις ιστοσελίδες και στους τηλεοπτικούς μας σταθμούς, με μόνο γνώμονα την ορθή και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών. Και χωρίς βεβαίως καμία προσδοκία κρατικών ή άλλων διαφημιστικών εσόδων.

Αυτή ήταν η υποχρέωσή μας, αυτήν εκπληρώσαμε και με γνώμονα την προστασία της υγείας των πολιτών θα συνεχίσουμε ενημερώνουμε την κοινή γνώμη, καθώς η υγειονομική κρίση εξελίσσεται και συνεχίζει να απειλεί τη χώρα μας.

Επειδή δεν συντασσόμεθα με τη μέθοδο, τα μέτρα και τα σταθμά διανομής των διαφημιστικών κονδυλίων της καμπάνιας «Μένουμε στο σπίτι» και επιπροσθέτως, επειδή θέλουμε να δηλώσουμε με ευθύ και καθαρό τρόπο την ανεξαρτησία μας από κρατικούς πόρους και αμφισβητούμενες διαδικασίες και διανομές, επιστρέψαμε από το μεσημέρι της 8ης Ιουλίου – τα ποσά που προέκυψαν για τον όμιλό μας από τις σχετικές κρατικές διαφημίσεις.

Προτρέπουμε δε την κυβέρνηση να διαθέσει το επιστραφέν ποσό στις οικογένειες των άνεργων εργαζομένων στα ΜΜΕ.

H ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΤΗΣ ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Ανακοίνωση για τα νέα κρούσματα σήμερα 8 Ιουλίου: 33 κρούσματα – 3622 συνολικά – 193 οι νεκροί 24

Ανακοίνωση για τα νέα κρούσματα σήμερα 8 Ιουλίου: 33 κρούσματα – 3622 συνολικά – 193 οι νεκροί

Η συνταγή του Σάββα Πούμπουρα για το πιο νόστιμο cheesecake 26

Η συνταγή του Σάββα Πούμπουρα για το πιο νόστιμο cheesecake