σε

Επίδομα 534 ευρώ για τις κλειστές επιχειρήσεις τον Απρίλιο, ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ για τις πληττόμενες

Επίδομα 534 ευρώ για τις κλειστές επιχειρήσεις τον Απρίλιο, ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ για τις πληττόμενες 7

Παράλληλα, τόνισε ότι για τα voucher των 200 ευρώ για αγορά ταμπλετ για μαθητές και φοιτητές θα διευρυνθούν τα κριτήρια για τους πολύτεκνους και πολύ σύντομα θα γίνουν ανακοινώσεις.

Όπως είπε ο υπουργός, το σχέδιο της κυβέρνησης για τον Απρίλιο περιλαμβάνει το πρόγραμμα αναστολών συμβάσεων για τις επιχειρήσεις που κλείνουν και το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ για τις πληττόμενες επιχειρήσεις.

Οι λεπτομέρειες για τα προγράμματα αυτά θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα, όπως δήλωσε ο υπουργός Σύμφωνα με τον κ. Χατζηδάκη, κανένας εργαζόμενος δεν πρόκειται να μείνει ακάλυπτος και η στήριξή τους θα συνεχιστεί και τον Απρίλιο.

«Η κυβέρνηση από την αρχή της πανδημίας έχει δώσει 37 δισ. ευρώ. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόγραμμα μαζικής κοινωνικής στήριξης που υπήρξε ποτέ», είπε χαρακτηριστικά.

Για τις συντάξεις, υποστήριξε πως γίνεται προσπάθεια να δοθούν οι εθνικές συντάξεις μαζί με τα αναδρομικά τους. Τα χρήματά τους θα λάβουν όσοι θα υποβάλουν αίτηση μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Παράλληλα για τα voucher των 200 ευρώ για μαθητές και φοιτητές ανακοίνωσε πως θα διευρυνθούν τα κριτήρια, ενώ για τον επανυπολογισμό των συντάξεων υποστήριξε πως αμέσως μετά την καταβολή των εθνικών συντάξεων θα προχωρήσει η διαδικασία για την καταβολή τους.

Dikaiologitika.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο την εποχή του Κριού 21

Τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο την εποχή του Κριού

10 τροφές που πρέπει να αποφεύγετε αν έχετε το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου 23

10 τροφές που πρέπει να αποφεύγετε αν έχετε το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου