σε

Επίδομα παιδιού Α21: Εγκρίθηκε το πόσο για την καταβολή του

Επίδομα παιδιού Α21: Εγκρίθηκε το πόσο για την καταβολή του 9

Ειδικότερα εγκρίθηκε δαπάνη ύψους 191.000.000 ευρώ προκειμένου να επιχορηγηθεί ο ΟΠΕΚΑ για την κάλυψη της δαπάνης καταβολής του επιδόματος παιδιού Ε΄ διμήνου 2020 καθώς και εκκρεμών αιτήσεων προηγούμενων ετών για την πληρωμή στις 30 Νοεμβρίου.
Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού Α21 έχει ήδη κλείσει προκειμένου να γίνει η πληρωμή των δικαιούχων της 5ης διμηνιαίας δόσης στις 30 Νοεμβρίου.
Κατόπιν αυτού, η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν θα δέχεται νέες αιτήσεις μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και καταβολή της πέμπτης διμηνιαίας δόσης για το 2020. Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί εκ νέου.
Το Επίδομα Παιδιού υπολογίζεται με βάση τα εξαρτώμενα τέκνα που έχουν δηλωθεί στο Α21 του 2020.

Η εκκαθάριση των αιτήσεων θα γίνει σύμφωνα με την τελευταία φορολογική δήλωση, που σημαίνει ότι θα πληρωθούν μόνον όσοι υπέβαλαν τη φετινή φορολογική δήλωση.
Υπενθυμίζεται προς όλους τους ενδιαφερομένους ότι για να χορηγηθεί το Επίδομα Παιδιού θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση, η οποία αποθηκεύτηκε προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.
Οι αιτούντες μπορούν να επισκέπτονται τον σύνδεσμο https://opeka.gr/oikogeneies/epidoma-paidiou/erotiseis-apantiseis/ και να διαβάσουν τις συχνές ερωτήσεις και τις σχετικές απαντήσεις που δίδονται από τον οργανισμό και στοχεύουν σε τυχόν διευκρινίσεις γύρω από το Επίδομα Παιδιού.

Dikaiologitika.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Διαδικτυακές διαλέξεις από το Ελληνικό Κέντρο (The Hellenic Centre) του Λονδίνου σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού 20

Διαδικτυακές διαλέξεις από το Ελληνικό Κέντρο (The Hellenic Centre) του Λονδίνου σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού

«Ο άντρας μου έφυγε ξαφνικά απ’τη ζωή και τα παιδιά μου μ’έχουν ανάγκη αλλά δε μπορώ να μείνω μόνη μαζί τους» 22

«Ο άντρας μου έφυγε ξαφνικά απ’τη ζωή και τα παιδιά μου μ’έχουν ανάγκη αλλά δε μπορώ να μείνω μόνη μαζί τους»