σε

Επίθεση με βιτριόλι Ιωάννα: Η νέα συγκλονιστική της ανάρτηση

Επίθεση με βιτριόλι Ιωάννα: Η νέα συγκλονιστική της ανάρτηση 5

Το δικό της Γολγοθά συνεχίζει να αναβαίνει η Ιωάννα, που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι. Εννέα μήνες μετά, η 34χρονη εξακολουθεί να ταλαιπωρείται με τα χειρουργεία και τη νέα της πραγματικότητα, καθώς πλέον είναι καθηλωμένη εντός του σπιτιού, με την κατάσταση του προσώπου της να μην της επιτρέπει ούτε καν την επιστροφή στη δουλειά της.

Σύμφωνα με όσα έχουν δηλώσει οι θεράποντες ιατροί της, η Ιωάννα είναι αναγκασμένη να ζει στο σκοτάδι, με την ίδια να μην είναι σε θέση ακόμα να έρθει σε επαφή με τις ακτίνες του ηλίου, γεγονός που καθιστά σαφές πως ο δρόμος για την αποκατάστασή της είναι δύσκολος και επίπονος.

Η ίδια, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναδημοσίευσε την ανάρτηση της Αννίτας Ναθαναήλ, η οποία καλούσε τους ακολούθους της να στηρίξουν οικονομικά την Ιωάννα, καθώς η κατάσταση είναι πραγματικά δύσκολη. Τα έξοδα είναι πολλά και σε συνδυασμό με το γεγονός πως η κοπέλα θα καθυστερήσει πολύ να επιστρέψει στην δουλειά της δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για την πρώτη φορά μετά την επίθεση τον Μάιο, που η ίδια αναρτά φωτογραφία με το πρόσωπό της.

Δείτε την ανάρτηση της Ιωάννας:

Επίθεση με βιτριόλι Ιωάννα: Η νέα συγκλονιστική της ανάρτηση 7Επίθεση με βιτριόλι Ιωάννα: Η νέα συγκλονιστική της ανάρτηση 8Επίθεση με βιτριόλι Ιωάννα: Η νέα συγκλονιστική της ανάρτηση 10Επίθεση με βιτριόλι Ιωάννα: Η νέα συγκλονιστική της ανάρτηση 11Επίθεση με βιτριόλι Ιωάννα: Η νέα συγκλονιστική της ανάρτηση 13Επίθεση με βιτριόλι Ιωάννα: Η νέα συγκλονιστική της ανάρτηση 14Επίθεση με βιτριόλι Ιωάννα: Η νέα συγκλονιστική της ανάρτηση 16Επίθεση με βιτριόλι Ιωάννα: Η νέα συγκλονιστική της ανάρτηση 17

Τις προηγούμενες ημέρες, με μία μακροσκελή δήλωση, το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι, η 34χρονη Ιωάννα, έσπασε τη σιωπή της και απάντησε σε όσα ακούστηκαν από την πλευρά της κατηγορούμενης. «Δεν είναι “Άρλεκιν”. Πρόκειται για την ζωή μου, που την κατέστρεψε και συνεχίζει να διαψεύδει τα στοιχεία που είναι συντριπτικά εις βάρος της. Σκοπός της ήταν να με σκοτώσει. Όταν δεν το κατάφερε, έψαχνε τρόπο να συνεχίσει το εγκληματικό σχέδιο της, ρωτώντας οικείο μου πρόσωπο πώς μπορεί να με επισκεφθεί στο νοσοκομείο», ανέφερε μεταξύ άλλων το θύμα της επίθεσης.

«Με ποιο δικαίωμα νιώθει στεναχωρημένη»

«Να γνωρίζουν όλοι πως έχω λόγο και θα τον χρησιμοποιήσω. Καθώς είναι από τα λίγα ανθρώπινα χαρακτηριστικά που δεν μου στέρησε η κατηγορούμενη» σημείωσε με έμφαση το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι. «Με ποιο δικαίωμα εκείνη νιώθει στεναχωρημένη ή εξοργισμένη λόγω της αποκάλυψης των στοιχείων;» διερωτήθηκε η Ιωάννα και συνέχισε: «Εξοργισμένη θα έπρεπε να νιώθει μόνο με τον εαυτό της και στεναχωρημένη μόνο για εμένα και τους ανθρώπους μου, γιατί αυτή η επίθεση δεν ήταν μόνο εναντίον μου, έχει αλλάξει και τη ζωή της οικογένειάς μου».

Η ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον δικηγόρου του θύματος, κατέληγε: «Ας σταματήσουν λοιπόν να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα ή τουλάχιστον ας το κάνουν με αξιοπρέπεια, την οποία προφανώς δεν έχουν». Η 34χρονη και οι συγγενείς της δηλώνουν εξοργισμένοι και προσβεβλημένοι από τη στάση της κατηγορούμενης, την οποία χαρακτηρίζουν προκλητική και απάνθρωπη και αναμένουν έστω και τώρα μια συγγνώμη από μέρους της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Πότε ανοίγουν τα μαγαζιά: Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για ζώνες 31

Πότε ανοίγουν τα μαγαζιά: Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για ζώνες

Μαγαζιά ανοιχτά αύριο: Την Κυριακή θα λειτουργήσουν προαιρετικά τα καταστήματα