σε

Επίθεση τσεκούρι: Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 56χρονου θύματος

Επίθεση τσεκούρι: Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 56χρονου θύματος 3

Σημαντική βελτίωση παρουσιάζει η πορεία της υγείας της 67χρονης εφοριακού που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Β’ μονάδα εντατικής θεραπείας του «Παπανικολάου», ενώ ιδιαίτερα κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 56χρονου συναδέλφου της.

Όπως αναφέρει νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν από το Γενικό Νοσοκομείο

«Γεώργιος Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης για τους δύο εφοριακούς από την Κοζάνη, που δέχτηκαν επίθεση στις 16 Ιουλίου με τσεκούρι εν ώρα εργασίας, η 67χρονη γυναίκα είναι διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Παρουσιάζει σημαντικά σημεία βελτίωσης και παραμένει σε στενή νευροχειρουργική παρακολούθηση. Στη μονάδα εντατικής θεραπείας, διασωληνωμένος σε καταστολή σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, νοσηλεύεται ο 56χρονος τραυματίας. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, παρουσιάζει δυσκολία ανταπόκρισης στη θεραπεία και η κατάσταση θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη για τη ζωή του.

Επίθεση τσεκούρι: Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 56χρονου θύματος 5Επίθεση τσεκούρι: Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 56χρονου θύματος 6

Κρίσιμη και η υγεία της 67χρονης

Και η υγεία της επίσης διασωληνωμένης 67χρονης είναι σε κρίσιμη, χωρίς πάντως να παρουσιάζει επιδείνωση.  Κατόπιν εκτίμησης από νευροχειρουργούς, γναθοχειρουργούς και ιατρούς άλλων ειδικοτήτων θα κριθεί το ενδεχόμενο χειρουργικής επέμβασης.  Σταθερή πορεία παρουσιάζει η υγεία της 47χρονης, που νοσηλεύεται στην Νευροχειρουργική Κλινική και δεν φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο.

Ο 45χρονος έχει μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού

Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει αναφορικά με τα κίνητρα του δράστη που επιτέθηκε με τσεκούρι και τραυμάτισε πολύ σοβαρά τρεις εργαζόμενους στη ΔΟΥ Κοζάνης. Ο 45χρονος εξακολουθεί να μην μιλάει ενώ έχει αποποιηθεί το δικαίωμα εκπροσώπησής του από δικηγόρο.  Έχει οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού από το πρωί του Σαββάτου παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr δεν μετακινήθηκε ποτέ για τις φυλακές των Γρεβενών αλλά η μεταγωγή του έγινε από το Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης όπου και κρατούνταν.

Επίθεση τσεκούρι: Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 56χρονου θύματος 8Επίθεση τσεκούρι: Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 56χρονου θύματος 9

Ο ίδιος αποποιήθηκε του δικαιώματος να εκπροσωπηθεί από δικηγόρο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου δημοσιεύματος κατά την κράτηση του στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, αρνούνταν τροφής και δέχονταν μόνο νερό. Οι γονείς του 45χρονου δράστη τάσσονται στο πλευρό των θυμάτων και καταδικάζουν την αποτρόπαια πράξη του γιου τους.

Γιατί κατέβηκε το βίντεο της επίθεσης

Ο προϊστάμενος της ΔΟΥ Κοζάνης Ιωάννης Ποδιώτης, από τη στιγμή που είδε το φως της δημοσιότητας το βίντεο της επίθεσης με τσεκούρι στην ΔΟΥ Κοζάνης, προχώρησε σε όλες τις ενέργειες ώστε να “κατέβει, από το διαδίκτυο. Συγκεκριμένα ήρθε σε επαφή με την αστυνομία, την εισαγγελία και την ΕΣΗΕΑ.

Ενοχλημένοι, με τη δημοσίευση, μεταξύ άλλων και συγγενείς των τραυματιών, που του τηλεφώνησαν διαμαρτυρόμενοι, ζητώντας να πληροφορηθούν πως διέρρευσε το συγκεκριμένο οπτικοακουστικο υλικό. Κανείς δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής πως διέρρευσε το συγκεκριμένο βίντεο και αναμένεται να διερευνηθεί.

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου: 5 τρόφιμα που πρέπει να αποφύγουμε για να μειώσουμε το πρήξιμο 22

Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου: 5 τρόφιμα που πρέπει να αποφύγουμε για να μειώσουμε το πρήξιμο

Αντετοκούνμπο ρατσιστική επίθεση: Αποπέμφθηκε ο ρατσιστής σύμβουλος του υπουργείου Παιδείας 24

Αντετοκούνμπο ρατσιστική επίθεση: Αποπέμφθηκε ο ρατσιστής σύμβουλος του υπουργείου Παιδείας