σε

Επίθεση βιτριόλι: Αυτός είναι ο 40χρονος σύντροφος της 35χρονης

Επίθεση βιτριόλι: Αυτός είναι ο 40χρονος σύντροφος της 35χρονης 9

Ο 40χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται ότι διατηρούσε σχέση με την κατηγορούμενη, έστειλε ένα αίτημα φιλίας στο θύμα το οποίοενόχλησε την κατηγορούμενη, με αποτέλεσμα να εξαπολύσει τη φρικτή και πολύ καλά οργανωμένη επίθεση. Η φερόμενη ως δράστρια είχε στείλει μάλιστα και μήνυμα στην Ιωάννα για τον συγκεκριμένο άντρα το οποία είδαν και τη δημοσιότητας. Η συνομιλία της 35χρονης  με την 34χρονη Ιωάννα αποκαλύπτεται και την εμμονή που είχε μαζί της.

Το αίτημα φιλίας στο Facebook

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν από ένα αίτημα φιλίας στο Facebook που έστειλε ο 40χρονος έχει παραδεχθεί τον δεσμό μαζί της, λέγοντας ότι διατηρούσαν ελεύθερη σχέση. Μετά από το επίμαχο add η 35χρονη έστειλε μήνυμα στην Ιωάννα για να την ρωτήσει αν τον γνωρίζει, και εκείνη της απάντησε ότι το αποδέχθηκε απλά στο Facebook. Η 35χρονη συνέχισε τις ερωτήσεις, αφού ήθελε να μάθει αν είχε μιλήσει μαζί της, και η Ιωάννα απάντησε ότι δεν είχαν επαφές και ότι θα τον διέγραφε.

Επίθεση βιτριόλι: Αυτός είναι ο 40χρονος σύντροφος της 35χρονης 11Επίθεση βιτριόλι: Αυτός είναι ο 40χρονος σύντροφος της 35χρονης 12

Τι αποκάλυψε ο σύντροφος της 35χρονης

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο σύντροφος της 35χρονης τόνισε στις αρχές, ότι «πριν περίπου δύο χρόνια σε ένα καφενείο στην περιοχή του Ζωγράφου, γνώρισα μία γυναίκα σε κοινή παρέα. Συνεχίσαμε να επικοινωνούμε φιλικά, μέσω Messenger, όπου και αναπτύξαμε μία ελεύθερη ερωτική σχέση, την οποία διατηρούμε μέχρι και σήμερα».

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «η σχέση μας δεν έχει ούτε εντάσεις, ούτε πιέσεις και έχουμε βρεθεί κάποιες φορές καθώς μένουμε και οι δύο στην περιοχή του Ζωγράφου. Με την εν λόγω γυναίκα δεν έχουμε σταθερή σχέση και γνωρίζω ελάχιστα για την προσωπική της ζωή. Λόγω των κοινών γνωστών που είχαμε μου βγήκε σαν προτεινόμενη διαδικτυακή φίλη η Ιωάννα στην οποία και έκανα αίτημα φιλίας. Με την εν λόγω γυναίκα ανταλλάξαμε 5-10 τυπικά μηνύματα, πλην όμως δεν βρεθήκαμε ποτέ από κοντά και δεν υπήρξε εδώ και έναν χρόνο περαιτέρω επαφή μαζί της», συμπλήρωσε ακόμη.

Η αντίδραση της Ιωάννας

Ο δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας, Νίκος Αλεξανδρής, μίλησε στο MEGA για την αντίδραση του θύματος στις νέες ραγδαίες εξελίξεις της υπόθεσης. «Υπάρχει μία πικρή ανακούφιση. Ανακούφιση για τη σύλληψη του ατόμου που ευθύνεται, αλλά πικρία γιατί δεν της άξιζε όλο αυτό. Εξεπλάγην, γιατί δεν ήταν στον αρχικό κύκλο υπόπτων. Δεν μπορεί να το διανοηθεί ότι υφίσταται όλο αυτό, χωρίς λόγο. Δεν υπήρχαν σχέσεις, ούτε τηλεφωνήματα, ούτε βόλτα, στο πλαίσιο κοινωνικών συναναστροφών είχαν συναντηθεί. Δεν είχαν καμία ιδιαίτερη σχέση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αλεξανδρής.

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Επίθεση βιτριόλι: Ηχητικό ντοκουμέντο με τη φωνή της 35χρονης την ώρα που έκλεινε το ταξί 26

Επίθεση βιτριόλι: Ηχητικό ντοκουμέντο με τη φωνή της 35χρονης την ώρα που έκλεινε το ταξί

Εξαφάνιση 10χρονης: Τι είπε ο συμμαθητής της μαθήτριας που εξαφανίστηκε 28

Εξαφάνιση 10χρονης: Τι είπε ο συμμαθητής της μαθήτριας που εξαφανίστηκε