σε

Εργαστήρι δημιουργικής γραφής για τυφλούς

Εργαστήρι δημιουργικής γραφής για τυφλούς 7

6/2/2021

Η Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών σε συνεργασία με το εργαστήρι Θεάτρου και Δημιουργικής Γραφής Καταπακτή καλεί κάθε ενδιαφερόμενο-η συνάδελφο που θέλει να πειραματιστεί στη μικρή φόρμα γραφής βιωματικού διηγήματος να δηλώσει την πρόθεση συμμετοχής του έως την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021 στην Κοινωνική Υπηρεσία της Ε.Ο.Τ. στο mail [email protected], υπόψη κυρίας Κωστάκη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο 6972-838286 με τη Γενική Γραμματέα της Ομοσπονδίας Βιβή Τσαβαλιά.

Το τμήμα μπορεί να συμπεριλάβει έως δεκατρία άτομα για λόγους λειτουργικότητας και ευελιξίας και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Οι συναντήσεις θα διεξαχθούν με τηλεδιάσκεψη μέσω της πλατφόρμας Zoom. Κάθε συνάντηση θα διαρκεί δύο ώρες την εβδομάδα και το σεμινάριο θα διαρκέσει περίπου έξι μήνες.

Tο πέρας του σεμιναρίου ένα διήγημα από κάθε συμμετέχοντα θα συμπεριληφθεί σε συλλογικό τόμο που θα εκδοθεί από τον εκδοτικό οίκο Εύμαρος.

Κάθε συμμετέχων-ουσα θα λάβει δωρεάν ένα αντίτυπο και τα επιπλέον αντίτυπα που επιθυμεί με έκπτωση 50%.

Η μηνιαία οικονομική επιβάρυνση είναι 55 ευρώ κατ’ άτομο και η Ομοσπονδία θα καλύψει τα δίδακτρα των ανέργων συναδέλφων.

Η πρώτη συνάντηση θα είναι δοκιμαστική για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται και κατόπιν θα ακολουθήσουν οι οριστικές δηλώσεις.

TimeForGoodNews

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Δωρεάν αντικατάσταση των συμβατικών μετρητών φυσικού αερίου με νέους “ευφυείς” μετρητές με προτεραιότητα σε καταναλωτές με αναπηρία όρασης 21

Δωρεάν αντικατάσταση των συμβατικών μετρητών φυσικού αερίου με νέους “ευφυείς” μετρητές με προτεραιότητα σε καταναλωτές με αναπηρία όρασης

«Έκτακτη Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας» στη Σχολή Μωραΐτη 23

«Έκτακτη Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας» στη Σχολή Μωραΐτη