σε

Εθελοντική αιμοδοσία την στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο ΟΑΚΑ

Εθελοντική αιμοδοσία την στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο ΟΑΚΑ 3

30/11/2020

Η Περιφέρεια Αττικής, σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το Αθλητικό Κέντρο ΟΑΚΑ, την ΠΟΣΕΑ και με την στήριξη της ΚΑΕ ΑΕΚ, διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 1 Δεκεμβρίου, από τις 10.00 έως τις 14:00, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ «Νίκος Γκάλης» στο ΟΑΚΑ. Η λήψη θα πραγματοποιηθεί από την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του «Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού» και το αίμα θα διατεθεί στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Τον συντονισμό από την πλευρά της Περιφέρειας Αττικής έχει η ειδική συνεργάτης Άθλησης του περιφερειάρχη Αττικής Χριστίνα Γαλανοπούλου.

Στο σχετικό μήνυμά του ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, επισημαίνει τα εξής:

«Συμβάλλουμε όλοι στην εθνική προσπάθεια ενίσχυσης της τράπεζας αίματος και βοηθάμε έμπρακτα τους συνανθρώπους μας κατά την κρίσιμη περίοδο της πανδημίας. Η αιμοδοσία αποτελεί μία προσφορά αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης προκειμένου το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να μπορεί να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες εκείνων που χρειάζονται μετάγγιση αίματος. Καλούμε όσους μπορούν να δώσουν αίμα, να συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία. Λίγα λεπτά είναι αρκετά για να συμβάλουμε σε μια εθνική προσπάθεια».

Τρόπος μετακίνησης των εθελοντών αιμοδοτών

Εθελοντική αιμοδοσία την στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο ΟΑΚΑ 5

TimeForGoodNews

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Παράταση καταβολής των συντάξεων αναπηρίας

Τα ΚΑΠΗ του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη φέρνουν δώρα για τα παιδιά 17

Τα ΚΑΠΗ του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη φέρνουν δώρα για τα παιδιά