σε

Έξαλλος με το MEGA ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Έξαλλος με το MEGA ο Βαγγέλης Μαρινάκης 7

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν είναι καθόλου  ευχαριστημένος με το MEGA. Ποιος ο λόγος; Δύο, βασικά. Τους αποκαλύπτει ο Κόκκινος Πρωταθλητής και, όπως καταλαβαίνετε από την πηγή, η παραπάνω είδηση ισχύει.

Πρώτος λόγος, σύμφωνα με την εφημερίδα, είναι τα χαμηλά νούμερα που πιάνει στα αθλητικά το Mega, παρότι οι μισοί Έλληνες είναι Ολυμπιακοί. Το MEGA έχει επενδύσει στην αθλητική ζώνη και θα ήθελε να πιάσει τα παλιά του στάνταρ, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να γίνεται με αποτέλεσμα ο Βαγγέλης Μαρινάκης να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος. Από τη δική του μεριά, θεωρεί, ότι έχει επενδύσει πολλά σε αυτή την προσπάθεια, έχει κάνει αυτά που μπορούσε, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, αυτό, όμως, που εξόργισε κυριολεκτικά τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι το γεγονός πως ο σταθμός σίγησε για πολλή ώρα, επειδή υπήρξε πρόβλημα στη ΔΕΗ στον Ασπρόπυργο. Ναι, κόπηκε το ρεύμα σε πολλές περιοχές, και στην Αττική και στην Πελοπόννησο, αλλά είναι αδιανόητο και πρωτοφανές να μην παίζει το κανάλι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, έπρεπε οι υπεύθυνοι να έχουν φροντίσει να έχουν μια γεννήτρια που να λειτουργεί αυτόματα σε κάθε διακοπή ρεύματος.

Έξαλλος με το MEGA ο Βαγγέλης Μαρινάκης 9Έξαλλος με το MEGA ο Βαγγέλης Μαρινάκης 10

Να σημειώσουμε, πάντως, ότι δεν είναι όλα «μαύρα» για το MEGA. Για παράδειγμα, το «Σπίτι με το MEGA», που αναδεικνύεται σε αγαπημένο μουσικό ραντεβού των τηλεθεατών, καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και κυριάρχησε του ανταγωνισμού σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση το περασμένο Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, με ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον σπουδαίο Στράτο Διονυσίου.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Σπίτι με το MEGA» σημείωσε πρωτιά τόσο στο σύνολο του κοινού με ποσοστό 15% (ΣΚΑΙ:12,3%, STAR:11,2%, ALPHA:9,3%, ΑΝΤ1:7,6%, OPEN 7,5%) όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 14,8% (STAR: 13,2%, ALPHA:10,5%, OPEN 8,6%, ΣΚΑΙ:8%, ΑΝΤ1:7,8%).

Ο Άγγελος και ο Στέλιος Διονυσίου ερμήνευσαν αξέχαστες επιτυχίες του πατέρα τους, Στράτου σε μία βραδιά γεμάτη νοσταλγία και συγκίνηση. Μαζί τους ο Διαμαντής Διονυσίου αλλά και εκλεκτοί καλλιτέχνες και φίλοι. Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Ζαφείρης Μελάς, ο Stan Αντιπαριώτης, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, ο Θανάσης Βασιλόπουλος και ο Μανώλης Καραντίνης μοιράστηκαν με όλους εμάς λαϊκές ερμηνείες από καρδιάς και τίμησαν τη μνήμη του σπουδαίου Στράτου Διονυσίου.

Οι αξεπέραστες ερμηνείες και οι συγκινητικές στιγμές κράτησαν τους τηλεθεατές συντονισμένους στο MEGA με την τηλεθέαση να φτάνει σε επίπεδο λεπτού στο σύνολο του κοινού στο 23% και στο δυναμικό κοινό 18-54 μέχρι και το 22%. Κατά μέσο όρο την εκπομπή παρακολούθησαν 651.000 τηλεθεατές, ενώ η κάλυψη ξεπέρασε τους 3.000.000 τηλεθεατές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Φωτιά τώρα λεωφορείο: Φλέγεται στην Αθηνών – Λαμίας στο ύψος του Μαρτίνου 24

Φωτιά τώρα λεωφορείο: Φλέγεται στην Αθηνών – Λαμίας στο ύψος του Μαρτίνου

Κορωνοϊός Θεσσαλονίκη: Αυξήθηκε πάλι το ιικό φορτίο – Τι δείχνουν τα λύματα 26

Κορωνοϊός Θεσσαλονίκη: Αυξήθηκε πάλι το ιικό φορτίο – Τι δείχνουν τα λύματα