σε

Frog String Trio: Μια εναλλακτική μουσική σύμπραξη τριών εγχόρδων στο Φεστιβάλ Ρεματιάς

Frog String Trio: Μια εναλλακτική μουσική σύμπραξη τριών εγχόρδων στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 3

31/7/2020

Μια μουσική βραδιά με το τρίο εγχόρδων Frog String Trio παρουσιάζει το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020 – Νύχτες Αλληλεγγύης, την Τρίτη 4 Αυγούστου.

Το μουσικό σχήμα Frog String Trio συνδυάζει τη μουσική παράδοση της τζαζ, το ρεπερτόριο της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής και των Βαλκανίων με τον κλασικό ήχο.

Οι τρεις μουσικοί, με διάθεση να αναδείξουν ιδιαίτερες τεχνικές ερμηνείας και τη μεταξύ τους διαδραστικότητα, μας υπόσχονται μια εναλλακτική μουσική πρόταση σύμπραξης τριών τοξωτών εγχόρδων με άφθονη αυτοσχεδιαστική διάθεση.

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο μόνο με δελτίο εισόδου από το viva.gr.

Παίζουν:

Γιάννης Ζαρίας (βιολί)
Μιχάλης Καταχανάς (βιόλα)
Κώστας Αρσένης (κοντραμπάσο)

Αντί εισιτηρίου υπάρχει η  προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων.

Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Frog String Trio: Μια εναλλακτική μουσική σύμπραξη τριών εγχόρδων στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 5

TimeForGoodNews

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Πέθανε ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος 17

Πέθανε ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος

Παράταση καταβολής εισφορών Ιουνίου μη μισθωτών έως 20 Αυγούστου