σε

Γαύδος τροχαίο: «Η φοιτήτρια ήταν ζωντανή 5 ώρες»

Γαύδος τροχαίο: «Η φοιτήτρια ήταν ζωντανή 5 ώρες» 5

Σοκ προκαλούν οι μαρτυρίες για το τροχαίο δυστύχημα στη Γαύδο με θύμα την 27χρονη φοιτήτρια, Κορίνα Λαβράνου. Κάτοικος του ακριτικού νησιού συγκλονίζει, λέγοντας πως η όμορφη Κερκυραία ήταν ζωντανή και έμεινε αβοήθητη τουλάχιστον 5 ώρες.

Όπως ανέφερε στο Zarpa Radio 89.6 η κάτοικος της Γαύδου και ταχυδρόμος του νησιού, η κοπέλα θα ζούσε εάν δεν υπήρχε η πολύωρη καθυστέρηση για βοήθεια από τα Χανιά. «Είναι τραγικό αυτό που συνέβη, το ζήσαμε από κοντά και συνειδητοποιήσαμε για μία ακόμη φορά ότι είμαστε στο έλεος του Θεού.

Το ξέρουμε ότι είμαστε απομακρυσμένοι, απομονωμένοι όμως υπάρχουν μεγάλα εμπόδια και καθυστερήσεις όταν συμβαίνει κάτι», λέει και συνεχίζει:

«Το τροχαίο έγινε τα ξημερώματα, γύρω στις 3, εμείς το μάθαμε στις 6 το πρωί. Ο οδηγός κατάφερε και ανέβηκε τον γκρεμό με τα πόδια και ειδοποίησε. Η κοπέλα ήταν ζωντανή. Μέχρι τις 10 το πρωί όχι μόνο είχε τις αισθήσεις της, αλλά είχε διαύγεια και συζητούσε κανονικά. Για περίπου 5 ώρες δεν φάνηκε καμία βοήθεια.

Γαύδος τροχαίο: «Η φοιτήτρια ήταν ζωντανή 5 ώρες» 7Γαύδος τροχαίο: «Η φοιτήτρια ήταν ζωντανή 5 ώρες» 8

Εμείς εδώ κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Γιατί δεν είχαν έρθει τόσες ώρες εφόσον ο καιρός ήταν πολύ καλός και δεν είχαν εμπόδιο από τη θάλασσα», αναρωτιέται και σημειώνει:

«Η ΕΜΑΚ ήρθε μαζί με το Λιμενικό στη 1 το μεσημέρι, ενώ μας ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει ελικόπτερο στην Κρήτη και ήρθε ελικόπτερο από την Αθήνα για να πάρει τον οδηγό, δεν πλησίασε καν στην κοπέλα, η οποία πια είχε φύγει από τη ζωή…».

Η τραγωδία της νεαρής φοιτήτριας από την Κέρκυρα, της 27χρονης Κορίνας Λαβράνου, αναδεικνύει το χρόνιο πρόβλημα και παράπονο των κατοίκων του νησιού που νιώθουν αβοήθητοι σε κάθε έκτακτη περίπτωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Κρούσματα σήμερα 12/4: Τα self test «ξεκλειδώνουν» το Πάσχα στο χωριό 22

Κρούσματα σήμερα 12/4: Τα self test «ξεκλειδώνουν» το Πάσχα στο χωριό

Πέθανε η Έννυ Μαγιάση 24

Πέθανε η Έννυ Μαγιάση