σε

Γεμίζουμε τις σχολικές τσάντες το Σάββατο στη Γλυφάδα

17/9/2020

Τετράδια, στιλό, γόμες, ξύστρες, μολύβια, χάρακες και ό,τι άλλο χρειάζονται οι μαθητές για τις σχολικές τσάντες τους θα συγκεντρωθούν το ερχόμενο Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, στο εμπορικό κέντρο Galleria, Μεταξά 21 στο κέντρο της Γλυφάδας.

Είναι μια δράση του Δήμου Γλυφάδας, που διοργανώνεται κάθε Σεπτέμβριο, τα τελευταία χρόνια, σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Γλυφάδας και τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης μας.

Μια πρωτοβουλία, που δίνει μεγάλη χαρά σε όσους συμμετέχουν, ενώ παράλληλα αποτελεί ανάσα για τις οικογένειες οι οποίες δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να προβούν στην αγορά των ειδών αυτών.

“Οι μαθητές δεν έχουν ανάγκη μονάχα από μάσκες και αντισηπτικά. Χρειάζονται τσάντες, τετράδια, στιλό και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη νέα σχολική χρονιά”, τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και προσθέτει: “Είναι πολλές οι οικογένειες που μέσα στην πολύ δύσκολη οικονομικά συγκυρία που περνάμε, δεν μπορούν να δώσουν στα παιδιά τους όλα τα απαιτούμενα.

Ο Δήμος Γλυφάδας, σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και τον εμπορικό σύλλογο της πόλης μας, γεμίζουμε και φέτος τις σχολικές τσάντες.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η τακτική αυτή δράση μας στηρίζεται και ενισχύεται από το «Όλοι Μαζί Μπορούμε». Αυτό το Σάββατο να είμαστε όλοι εκεί και να βοηθήσουμε όλοι μαζί τα παιδιά που έχουν ανάγκη”.

Γεμίζουμε τις σχολικές τσάντες το Σάββατο στη Γλυφάδα 9

TimeForGoodNews

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Eλλάδα κορωνοιός: Κατέληξε 86χρονος στο Μποδοσάκειο – Στους 323 οι νεκροί 22

Eλλάδα κορωνοιός: Κατέληξε 86χρονος στο Μποδοσάκειο – Στους 323 οι νεκροί

Επίδομα 534 ευρώ: Νέα πληρωμή αύριο Παρασκευή 18/9