σε

Για ποιους λόγους θέλει ο σύντροφός σας να κάνετε διάλειμμα στη σχέση σας

Για ποιους λόγους θέλει ο σύντροφός σας να κάνετε διάλειμμα στη σχέση σας 5

Σε μία σχέση γίνονται πολλά λάθη. Ένα από αυτά, είναι το διάλειμμα που αποφασίζει συνήθως ο ένας απ΄τους δύο και για τους δύο. Αν και αυτό γινόταν περισσότερο στην εποχή του λύκειου, τότε που το μυαλό δεν είχε πήξει για τα καλα, υπάρχουν ακόμα πολλά ζευγάρια που το τηρούν με σθένος. Για να λέμε τις αλήθειες (το ψέμα εχθρός μας), το διάλειμμα δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα προμήνυμα ότι η σχέση πάει για χωρισμό.

Ποιοι είναι όμως οι πιο συχνοί λόγοι που τα ζευγάρια επιλέγουν να κάνουν διάλειμμα στη σχέση τους;

1. Θέλει να κάνει σεξ με κάποια άλλη:  

Θέλει να κάνει σεξ με άλλη; Σου λέει να κάνετε ένα διάλειμμα για να μην το έχει και βάρος στη συνείδησή του ότι θα σε κερατώσει-περνάει καλά ένα μήνα με την καινούρια, και όταν βαρεθεί επιστρέφει στα σίγουρα που ξέρει ότι θα τον περιμένουν. Και πες ότι μαθαίνεις ότι είχε άλλη στο μεσοδιάστημα, μπορείς να του προσάψεις κάτι; Αφού κάνατε break!

2. Είναι ένας τρόπος για να σε χωρίσει:

Γενικότερα οι άντρες, δίνουν πολύ σπάνια το τέλος, ακόμα κι αν δεν περνάνε καλά. Αυτός λοιπόν είναι ο δικός του τρόπος για να σου πει «θέλω να χωρίσουμε». Αν μας ρωτάς, θα ήταν πολύ πιο έντιμο να στο πει κατάμουτρα, και στη συνέχεια να υποστεί τις συνέπειες.

Για ποιους λόγους θέλει ο σύντροφός σας να κάνετε διάλειμμα στη σχέση σας 7

3. Θέλει να επαναπροσδιορίσει τη σχέση σας:

Το ότι σου ζητάει λίγη απόσταση για να σκεφτεί, δεν είναι απαραίτητα καταστροφικό για τη σχέση σας, και αν αν μη τι άλλο, τον τιμάει και σαν άντρα. 

4. Θέλει να ηρεμήσει:

O άνθρωπος θέλει λίγες εβδομάδες ηρεμίας. Με τις δικές σου υστερίες, αυτό δεν μπορεί να το κάνει, οπότε σου ζητάει ένα διάλειμμα μπας και ηρεμήσει η ψυχούλα του. Σε κάθε περίπτωση η ηρεμία συνδυάζεται με σεξ με διάφορες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

govastileto.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Καιρός σήμερα: Η πρόγνωση για το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021 20

Καιρός σήμερα: Η πρόγνωση για το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

sms 13033: Τέλος ο κωδικός 6 για επίσκεψη σε σπίτια