σε

Για τη χρήση του Διαδικτύου η 5η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων

Για τη χρήση του Διαδικτύου η 5η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων 7

8/2/2021

Το τμήμα Δημόσιας Υγείας του Δήμου Σερρών σε συνεργασία με τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού», σας καλούν να παρακολουθήσετε την Τέταρτη στις 10 Φεβρουαρίου 2021 το πρόγραμμα προαγωγής υγείας «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς».

Το θέμα της 5ης Συνάντησης την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 είναι: «Χρήση του Διαδικτύου από τα παιδιά και τους εφήβους. Διαδικτυακή εξάρτηση Εφαρμογή κατά την περίοδο #ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ».

Εισηγήσεις:

Αθανάσιος Θήριος Παιδίατρος- ΠΜΣ «Στρ. Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας» Ακαδημαϊκός Υπότροφος ΕΚΠΑ

Στέλλα Χρηστίδη Ψυχίατρος MSc, PhD, Επιμελήτρια Α’ Ψ.Ν.Α., Επιστ. Υπεύθυνος Τμήματος Προβληματικής Χρήσης του Διαδικτύου Μονάδας Απεξάρτησης «18 ΑΝΩ», Ψ.Ν.Α.

Για να παρακολουθήσετε τη Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων θα ακολουθήσετε το link πατώντας  εδώ.

Το πρόγραμμα «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς» περιλαμβάνει έξι δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα στις 18:15-20:00 έως τον Μάϊο του 2021, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. και τελεί υπό την Αιγίδα του εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων(ΕΔΔΥΠΠΥ) και του Υπουργείου Υγείας.

Το πρόγραμμα των διαδραστικών συναντήσεων είναι απόλυτα προσαρμοσμένο και εφαρμοσμένο στις συνθήκες της περιόδου # ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.

TimeForGoodNews

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Σεισμός τώρα στην Δημητσάνα 21

Σεισμός τώρα στην Δημητσάνα

Πέτρος Φιλιππίδης: Ελήφθη η απόφαση για τον γνωστό ηθοποιό 23

Πέτρος Φιλιππίδης: Ελήφθη η απόφαση για τον γνωστό ηθοποιό