σε

Γιάννης Μπέζος για τις καταγγελίες: Όλοι ξέραμε και δεν μιλούσαμε

Γιάννης Μπέζος για τις καταγγελίες: Όλοι ξέραμε και δεν μιλούσαμε 7

Για τις καταγγελίες στο χώρου του θεάτρου τοποθετήθηκε δημοσίως ο Γιάννης Μπέζος. Ο γνωστός ηθοποιός παραδέχτηκε πως τα συγκεκριμένα περιστατικά ήταν κάτι που όλοι γνώριζαν αλλά κανείς δε μιλούσε και η σιωπή ήταν κάτι που οδήγησε στη διαιώνισή τους.

Γιάννης Μπέζος για τις καταγγελίες: Όλοι ξέραμε και δεν μιλούσαμε 9Γιάννης Μπέζος για τις καταγγελίες: Όλοι ξέραμε και δεν μιλούσαμε 10

Μιλώντας στην Εφημερίδα των Συντακτών και σε ερώτηση που του έγινε για το «πώς εσείς επιτρέψατε να γίνουν επικίνδυνα παντοδύναμοι στο χώρο σας άνθρωποι με τέτοιες συμπεριφορές» η απάντηση του δημοφιλούς ηθοποιού ήταν η εξής: «Ξέραμε και εμείς, ξέρατε και εσείς και δεν μιλούσαμε. Φτάσαμε ως εδώ γιατί εμείς το επιτρέψαμε. Ναι με τη σιωπή μας. Βλέπαμε συμπεριφορές περίεργες, ακούγαμε διάφορα, αλλά ο καθένας κοίταζε τη δουλειά του. Στα 25 χρόνια που είμαι θιασάρχης και παίζω σε τηλεοπτικές σειρές ελέγχω την κατάσταση, δεν έπεσαν ποτέ τέτοια πράγματα στην αντίληψή μου. Όμως κάπου συνέβαιναν. Καταλαβαίνω τις φωνές, τον εκνευρισμό στην πρόβα, γίνονται αυτά στη δουλειά μας, συχνά είναι μέσα στη δημιουργική εργασία. Από αυτό το σημείο όμως, ως την εκμετάλλευση του άλλου στο εργασιακό περιβάλλον υπάρχει μεγάλη απόσταση».

Για τις καταγγελίες προς σκηνοθέτη και φίλο του

Ερωτηθείς για τις καταγγελίες που έχουν να κάνουν με σκηνοθέτη φίλο του ο Γιάννης Μπέζος απάντησε: «Φίλοι ναι, για να πω την αλήθεια έχω να μιλήσω μαζί του μήνες, πριν την πρεμιέρα του. Υπήρξαμε συνεργάτες και ειλικρινά όλα αυτά που συμβαίνουν με στεναχωρούν βαθιά. Στις τρεις-τέσσερις φορές που συνεργαστήκαμε δεν συνέβη κάτι. Το συζητούσα τις προάλλες με την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και μου έλεγε «Ναι, γιατί μπροστά σου δεν τα έκανε».

Γιάννης Μπέζος για τις καταγγελίες: Όλοι ξέραμε και δεν μιλούσαμε 12Γιάννης Μπέζος για τις καταγγελίες: Όλοι ξέραμε και δεν μιλούσαμε 13

Όσον αφορά τις καταγγελίες για βιασμούς, αλλά και το πως νιώθει για τα όσα ακούγονται η τοποθέτηση του ήταν: «Φριχτά. Είναι ό,τι πιο φτηνό, ό,τι πιο χυδαίο να παίζεις με την ελπίδα, την αγωνία, το όνειρο των παιδιών, να παίζεις με το μεροκάματό τους». Μάλιστα ο ίδιος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι υπάρχουν διάφοροι καλλιτέχνες που πηγαίνουν στα μπαρ και κυκλοφορούν τα οποία όπως είπε τα έχει ανάγκη αυτά το θέατρο: «Ο νέος δεν έχει ανάγκη να γίνει φίλος με το δάσκαλο. Έχει φίλους τους συνομιλήκους του. Έχει ανάγκη να τον διδάξεις. Πρέπει να τελειώσουμε με αυτά, δεν πάει άλλο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Νεκρό μωρό Γιάννενα: Γυναίκα κατηγορείται ότι το σκότωσε στο ξύλο 26

Νεκρό μωρό Γιάννενα: Γυναίκα κατηγορείται ότι το σκότωσε στο ξύλο

Φωτιά τώρα λεωφορείο: Φλέγεται στην Αθηνών – Λαμίας στο ύψος του Μαρτίνου 28

Φωτιά τώρα λεωφορείο: Φλέγεται στην Αθηνών – Λαμίας στο ύψος του Μαρτίνου