σε

Γιώργος Καραϊβάζ: Το μεγάλο λάθος που κάνανε οι δολοφόνοι

Γιώργος Καραϊβάζ: Το μεγάλο λάθος που κάνανε οι δολοφόνοι 5

Ο Γιώργος Καραϊβάζ έπεσε νεκρός από τις σφαίρες στυγνών δολοφόνων που δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη. Ο δημοσιογράφος, η κηδεία του οποίου είναι σήμερα στις 3, δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του μέρα μεσημέρι. Οι έρευνες της Αστυνομίας δεν έχουν ακόμα φτάσει τους δολοφόνους, αλλά 48 ώρες μετά τη φονική ενέδρα, οι Αρχές αρχίζουν σιγά σιγά να σχηματίζουν μια εικόνα για το πώς κινήθηκαν οι δράστες αφού υπάρχουν και βίντεο που τους «καίνε».

Η Αστυνομία θεωρεί βέβαιο πλέον ότι υπήρχε συμβόλαιο θανάτου, όπως έχει αρχίσει να συζητείται από την πρώτη στιγμή, κι ότι ο ηθικός αυτουργός που έδωσε την εντολή έχει σχέση με την ελληνική μαφία.

Οι άνθρωποι της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν σχεδόν βέβαιο επίσης ότι οι εκτελεστές δολοφόνησαν τον Γιώργο Καραϊβάζ χωρίς να γνωρίζουν καν ποιος είναι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πιθανότητες οι δολοφόνοι να ήταν αλλοδαποί που ήρθαν στην Ελλάδα για να εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου και να φύγουν στη συνέχειαείναι πολύ μεγάλες.

Γιώργος Καραϊβάζ: Το μεγάλο λάθος που κάνανε οι δολοφόνοιΓιώργος Καραϊβάζ: Το μεγάλο λάθος που κάνανε οι δολοφόνοι

Γιώργος Καραϊβάζ: Το μεγάλο λάθος που κάνανε οι δολοφόνοι

Γιώργος Καραϊβάζ: Τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει – Το λάθος που έκαναν οι δράστες

Οι Αρχές, επειδή ως γνωστόν τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει, ερευνούν όλες τις λεπτομέρειες. Οι έμπειροι αξιωματικοί της Ελ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση θεωρούν ότι θα βρουν την άκρη του νήματος από ένα λάθος τους που μπορεί να αποβεί καθοριστικό για την έκβαση της υπόθεσης.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελληνική Αστυνομία θεωρεί δεδομένο ότι οι εκτελεστές λίγο πριν φτάσει ο Γιώργος Καραϊβάζ δέχτηκαν τηλεφωνική κλήση από τον συνεργό τους, ο οποίος τους ενημέρωσε ότι ο δημοσιογράφος παρκάρει το αμάξι του. Θυμίζουμε ότι ο γνωστός αστυνομικός συντάκτης πάρκαρε σε παρκάκι κοντά στο σπίτι του στον Άλιμο. Τι έχουν κάνει οι άνθρωποι που χειρίζονται την υπόθεση της δολοφονίας;

Γιώργος Καραϊβάζ: Ο δημοσιογράφος δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι τουΓιώργος Καραϊβάζ: Ο δημοσιογράφος δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του

Γιώργος Καραϊβάζ: Ο δημοσιογράφος δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του

Έδωσαν εντολή σε όλες τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας να βρουν και να δώσουν τα στοιχεία των χρηστών που βρίσκονταν την ώρα της δολοφονίας στο συγκεκριμένο μέρος με ανοιχτό κινητό.

Οι Αρχές θεωρούν ότι τα στοιχεία που θα έρθουν στα χέρια τους θα είναι πολύτιμα για τη συνέχεια της έρευνας και αισιοδοξούν ότι πολύ σύντομα θα κατορθώσουν να εξιχνιάσουν το έγκλημα που έχει σοκάρει όλη την κοινωνία, από τον δημοσιογραφικό και πολιτικό κόσμο μέχρι τους απλούς πολίτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Άνοιγμα Λυκείων: 35 μαθητές και καθηγητές θετικοί 21

Άνοιγμα Λυκείων: 35 μαθητές και καθηγητές θετικοί

Εξαδάκτυλος για συνωστισμό: Σφίγγεται το στομάχι μας 23

Εξαδάκτυλος για συνωστισμό: Σφίγγεται το στομάχι μας