σε

Γηροκομείο Πειραιά κρούσματα: Νέος συναγερμός στον ΕΟΔΥ για μολύνσεις σε οίκο ευγηρίας

Γηροκομείο Πειραιά κρούσματα: Νέος συναγερμός στον ΕΟΔΥ για μολύνσεις σε οίκο ευγηρίας 7

Νέος συναγερμός σήμανε στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) καθώς εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού σε γηροκομείο στον Πειραιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για το Δημοτικό γηροκομείο στον Πειραιά, ένα από τα παλαιότερα και μεγαλύτερα γηροκομεία. Μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί 200 δείγματα από εργαζόμενους και φιλοξενούμενους τα οποία εξετάζονται σταδιακά. Φέρεται ήδη να είναι θετικά τα 10, ενώ σύμφωνα με ό,τι αναφέρεται, τα τεστ έγιναν στο πλαίσιο τακτικού ελέγχου.

Γηροκομείο Πειραιά κρούσματα: Νέος συναγερμός στον ΕΟΔΥ για μολύνσεις σε οίκο ευγηρίας 9Γηροκομείο Πειραιά κρούσματα: Νέος συναγερμός στον ΕΟΔΥ για μολύνσεις σε οίκο ευγηρίας 10

Οι περισσότεροι «θετικοί στον κορωνοϊό» είναι ηλικιωμένοι

Αυτό που προβληματίζει όμως, είναι ότι ακόμη ένα γηροκομείο έρχεται να προστεθεί, σε εκείνα που έχουν προκαλέσει μεγάλο «πονοκέφαλο» στον ΕΟΔΥ, με τη διαδικασία ιχνηλάτησης να είναι σε πλήρη εξέλιξη, μετά τα πολλά κρούσματα που καταγράφηκαν στη μονάδα ηλικιωμένων. Και να σημειωθεί πως από αυτούς τους 19 ανθρώπους που σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ έχουν βρεθεί θετικοί, οι 17 είναι ηλικιωμένοι που φιλοξενούνται στο γηροκομείο ενώ οι 2 είναι εργαζόμενοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Χρυσή Αυγή: Οι πρώτες μέρες στη φυλακή – Με ποιους είναι μαζί Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης 24

Χρυσή Αυγή: Οι πρώτες μέρες στη φυλακή – Με ποιους είναι μαζί Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης

Πέθανε ο Χριστόφορος Καζαντζίδης 26

Πέθανε ο Χριστόφορος Καζαντζίδης