σε

H Jill Biden με το νέο της jacket στέλνει ένα δυνατό μήνυμα σε όλο τον κόσμο

H Jill Biden με το νέο της jacket στέλνει ένα δυνατό μήνυμα σε όλο τον κόσμο 5

 

Στη Μεγάλη Βρετανία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden, με τη σύζυγό του, Jill Biden, η οποία έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις με τις στυλιστικές της επιλογές.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και ο σύζυγός της συναντήθηκαν πριν από λίγες ώρες στην Κορνουάλη με τον πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας Boris Johnson και τη σύζυγό του Carrie Symonds και επέλεξε με την εμφάνιση της να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλον τον κόσμο.

H Jill Biden με το νέο της jacket στέλνει ένα δυνατό μήνυμα σε όλο τον κόσμο 7

Συγκεκριμένα η Jill Biden φόρεσε ένα «Brandon Maxwell» polka dot φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ένα «Zadig & Voltaire» jacket της που πίσω στην πλάτη αναγραφόταν η λέξη «Love».

H Jill Biden με το νέο της jacket στέλνει ένα δυνατό μήνυμα σε όλο τον κόσμο 8

Μάλιστα σε ερώτηση των δημοσιογράφων για την επιλογή της, είπε: «Νομίζω ότι φέρνουμε αγάπη από την Αμερική. Αυτό είναι ένα παγκόσμιο συνέδριο και προσπαθούμε να φέρουμε ενότητα σε όλο τον κόσμο. Νομίζω ότι αυτό χρειάζεται αυτή τη στιγμή, οι άνθρωποι να νιώσουν μια αίσθηση ενότητας από όλες τις χώρες και μια αίσθηση ελπίδας μετά από αυτή τη χρονιά της πανδημίας».

Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να συγκρίνουν τη στιλιστική επιλογή της Jill Biden με αυτή που είχε κάνει η Melania Trump όταν είχε φορέσει ένα jacket που έγραφε στο πίσω μέρος: «αλήθεια, δεν με νοιάζει, εσένα;».

H Jill Biden με το νέο της jacket στέλνει ένα δυνατό μήνυμα σε όλο τον κόσμο 9

Το Twitter γέμισε με σχόλια που ανέφεραν ότι ίσως η Biden απάντησε με τον τρόπο της στην τέως Πρώτη Κυρία, κάποιοι θεώρησαν ότι ήταν τυχαίο αλλά εύστοχο, ενώ άλλοι έγραψαν ότι είναι ευχάριστο που επιτέλους η Αμερική έχει μια Πρώτη Κυρία που εκτιμά την καλοσύνη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

govastileto.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Fran Drescher: Η διάσημη «νταντά» φοράει 22 χρόνια μετά το διάσημο Moschino γιλέκο της 22

Fran Drescher: Η διάσημη «νταντά» φοράει 22 χρόνια μετά το διάσημο Moschino γιλέκο της

Πώς να πετύχετε το απόλυτο total white look φέτος το καλοκαίρι 24

Πώς να πετύχετε το απόλυτο total white look φέτος το καλοκαίρι