σε

Η 7χρονη Αναστασία στέλνει δυνατό μήνυμα ζωής από το νοσοκομείο που υποβάλλεται σε θεραπεία

Η 7χρονη Αναστασία συνεχίζει να δίνει τον μεγάλο αγώνα για τη ζωή της στο Τέξας όπου υποβάλλεται σε γονιδιακή θεραπεία καθώς λίγο πριν από τα γενέθλιά της, διεγνώσθη με την πλέον επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου -γνωστή και ως dipg- διάχυτο γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους.

Η θεία της μικρής, η γνωστή αθλήτρια, Έρρικα Πρεζεράκου, δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram μια νέα φωτογραφία της γλυκιάς Αναστασίας μέσα από το νοσοκομείο όπου ποζάρει σχηματίζοντας με τα δάχτυλά της το σήμα της νίκης, στέλνοντας δυνατό μήνυμα ζωής και ελπίδας ότι θα τα καταφέρει να βγει νικήτρια!

Η 7χρονη Αναστασία στέλνει δυνατό μήνυμα ζωής από το νοσοκομείο που υποβάλλεται σε θεραπεία 5

Σε πρόσφατες δηλώσεις της, η μητέρα της 7χρονης, Ξένια Πρεζεράκου, μίλησε για την θεραπεία της μικρής και για το “ευχαριστώ” στον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό τους ώστε να συγκεντρωθεί το υπέρογκο ποσό για να μπορέσει η μικρή να ταξιδέψει και να παλέψει την ασθένειά της.

Η 7χρονη Αναστασία στέλνει δυνατό μήνυμα ζωής από το νοσοκομείο που υποβάλλεται σε θεραπεία 6

 

«Προσπαθεί να προσαρμοστεί το σώμα της στις θεραπείες. Είναι νωρίς ακόμα. Εδώ μας έδωσαν ένα 35% επιτυχία. Ακούγεται λίγο, αλλά μπροστά στο 0% που μας έδωσαν στην Ελλάδα, είναι πολύ μεγαλύτερο. Θα χρειαστούμε 3-4 εβδομάδες για να δούμε πώς ανταπεξέρχεται ο όγκος στη θεραπεία. Θα κάνουμε μαγνητικές. Θα είναι δύσκολες εβδομάδες που χρειάζονται γερό στομάχι» τόνισε η μητέρα της μικρής Αναστασίας.

«Λίγοι επιβίωσαν από την πάθηση αυτή ανά τον κόσμο. Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών έκανε την θεραπεία που επιλέξαμε» ανέφερε για το διάχυτο γλοίωμα, που πρόκειται για μια επιθετική μορφή καρκίνου, στο κεντρικό νευρικό σύστημα του εγκεφάλου

«Πήραμε πολλή αγάπη από όλο τον κόσμο. Αυτό μας δίνει δύναμη. Όμως φοβόμαστε κι εγώ και ο πατέρας της. Πολύ συγκινητικό όταν κάποιος βάζει ένα ευρώ. Σημαίνει ότι μπορεί να μην έχει, αλλά έβαλε ότι μπορεί για να μας βοηθήσει. Ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο» σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

infokids.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

“Έρχονται οι Γίγαντες”: Δείτε με τα παιδιά αυτό το εκπληκτικό stop motion animation για το “Δικαίωμα του Παιδιού στην Υγεία” 19

“Έρχονται οι Γίγαντες”: Δείτε με τα παιδιά αυτό το εκπληκτικό stop motion animation για το “Δικαίωμα του Παιδιού στην Υγεία”

Αναπηρία και επιχειρηματικότητα – Το μάθημα ζωής του Θανάση Σιδέρη 21

Αναπηρία και επιχειρηματικότητα – Το μάθημα ζωής του Θανάση Σιδέρη