σε

Η ανοιξιάτικη συλλογή της H&M Home θα σας πείσει να ανανεώσετε το σπίτι σας

Η ανοιξιάτικη συλλογή της H&M Home θα σας πείσει να ανανεώσετε το σπίτι σας 5

Δεν είναι λίγοι αυτοί που με αφορμή την καραντίνα και τον αναγκαστικό εγκλεισμό στο σπίτι έχουν σκεφτεί ότι χρειάζονται μια ανανέωση στον χώρο τους.

Αν ανήκετε σε αυτούς και ακόμα το σκέφτεστε, η ανοιξιάτικη συλλογή της H&M Home θα σας πείσει καθώς είναι ιδανική για να φέρει στο σπίτι μας μια ανάσα ανοιξιάτικου αέρα.

«Ένα σπίτι δεν είναι απλώς ένα μέρος όπου απλά επιστρέφουμε μετά τη δουλειά. Τώρα περισσότερο από ποτέ, τα σπίτια μας έχουν γίνει το κέντρο της ζωής μας – είναι το μέρος που εκφράζουμε κάθε πτυχή του εαυτού μας. Η ανοιξιάτικη συλλογή H&M HOME είναι φτιαγμένη για μια ζωή ολοκληρωμένη και σας επιτρέπει να ανακαλύψετε ξανά τα δωμάτιά σας, επιτρέποντας στο σπίτι σας να είναι τόσο ευέλικτο και ανοιχτό στην αλλαγή όσο κι εσείς»,  λέει η Evelina Kravaev-Söderberg, Επικεφαλής Σχεδιασμού & Δημιουργικού της H&M HOME για τη νέα συλλογή.

 

 

Η ανοιξιάτικη συλλογή της H&M Home θα σας πείσει να ανανεώσετε το σπίτι σας 7

Η σχεδιάστρια εξηγεί ότι φέτος, η H&M Home θέλει να επανεξετάσουμε τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τους χώρους στο σπίτι μας και να αναζητήσουμε τρόπους για να χρησιμοποιήσουμε πράγματα και σημεία με νέο τρόπο – χρησιμοποιώντας αυτά που ήδη έχουμε ή με μερικές μικρές πινελιές ανανέωσης.

Η ανοιξιάτικη συλλογή της H&M Home θα σας πείσει να ανανεώσετε το σπίτι σας 8

Η ανοιξιάτικη συλλογή της H&M Home θα σας πείσει να ανανεώσετε το σπίτι σας 9

«Κρεμάστε ένα όμορφο χαλί στον τοίχο σας και χρησιμοποιήστε το ως πίνακα για όλες τις δημιουργικές σας ιδέες. Δημιουργήστε μια άνετη γωνιά εργασίας μέσα στο σαλόνι σας. Προσθέστε indigo μπλε μαξιλάρια και σεντόνια από οργανικό βαμβάκι και υιοθετήστε αυτό το μποέμ εξοχικό στυλ», λέει.

Τέλος, λατρεύουμε τα υλικά αυτής της συλλογής, όλα με ένα νεύμα στη φύση και την εξοχή ή την παραλία. Υλικά όπως πηλός, λινό και γιούτα, σε μια σειρά από μπλε αποχρώσεις δημιουργούν μια φρέσκια, αλλά απλή αίσθηση που ενθαρρύνει την λιτή ζωή.

Η ανοιξιάτικη συλλογή της H&M Home θα σας πείσει να ανανεώσετε το σπίτι σας 10

Η ανοιξιάτικη συλλογή της H&M Home θα σας πείσει να ανανεώσετε το σπίτι σας 11

Η ανοιξιάτικη συλλογή της H&M Home θα σας πείσει να ανανεώσετε το σπίτι σας 12

govastileto.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Άγιος Νικηφόρος 25

Άγιος Νικηφόρος

Καιρός αύριο 9 Φεβρουαρίου: Η πρόγνωση για την Τρίτη 27

Καιρός αύριο 9 Φεβρουαρίου: Η πρόγνωση για την Τρίτη