σε

Η εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου Πεντέλης συζητά με τη Ν. Κεραμέως

Η εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου Πεντέλης συζητά με τη Ν. Κεραμέως 7

26/1/2021

Διαδικτυακή συνάντηση της Υπουργού Παιδείας κ. Νίκης Κεραμέως με εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας διοργανώνει ο Δήμος Πεντέλης.

Η Υπουργός θα απαντήσει στα καίρια ερωτήματα που απασχολούν γονείς και εκπαιδευτικούς της πόλης σχετικά με το παρόν και το μέλλον της εκπαίδευσης.

Τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 26 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 – 19:30, θα χαιρετήσει η Δήμαρχος Πεντέλης κα Δήμητρα Κεχαγιά.

Ο συντονισμός θα γίνει από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού & Νεολαίας και Πρόεδρο της ΔΕΠ κα Μαρκαντώνη Φωτεινή.

Στόχος είναι να υπάρξει μια άμεση επικοινωνία της εκπαιδευτικής κοινότητας της πόλης μας με την Υπουργό, ώστε να αναδειχθούν και να απαντηθούν τα κυριότερα ζητήματα που απασχολούν γονείς και εκπαιδευτικούς.

Όπως σημειώνει ο Δήμος: “Η διαδικτυακή συζήτηση δεν επιτρέπεται να βιντεοσκοπηθεί και να προβληθεί ή αναπαραχθεί ζωντανά η βιντεοσκοπημένα για την προστασία προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων.”

Οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς που θέλουν να παρακολουθήσουν τη διαδικτυακή συνάντηση παρακαλούνται να το δηλώσουν στον παρακάτω σύνδεσμο:

Διαδικτυακή συνάντηση της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως και της Δημάρχου Πεντέλης Δήμητρας Κεχαγιά με εκπροσώπους της εκπαιδευτικής Κοινότητας του Δήμου Πεντέλης

TimeForGoodNews

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Διαδικτυακή συνάντηση με θέμα τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα 21

Διαδικτυακή συνάντηση με θέμα τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα

“Μήνας αλληλεγγύης” ο Φεβρουάριος για την Π.Ε. Πειραιώς και Νήσων 23

“Μήνας αλληλεγγύης” ο Φεβρουάριος για την Π.Ε. Πειραιώς και Νήσων