σε

Η τέχνη του κεφτέ: 6 μυστικά για ζουμερά και αφράτα κεφτεδάκια, τα πιο νόστιμα που φάγατε ποτέ

Η τέχνη του κεφτέ: 6 μυστικά για ζουμερά και αφράτα κεφτεδάκια, τα πιο νόστιμα που φάγατε ποτέ 9

Η τέχνη του κεφτέ: 6 μυστικά για ζουμερά και αφράτα κεφτεδάκια, τα πιο νόστιμα που φάγατε ποτέ 11

Εκτέλεση συνταγής:

– Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ για να κάνετε κεφτεδάκια.
– Πλάθετε, τα περνάτε από το αλεύρι και ύστερα τα τηγανίζετε.

Ζουμερά κεφτεδάκια: Λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά

– Ζυμώστε αρκετά. Όσο περισσότερο, τόσο πιο αφράτα. Ο ιδανικός χρόνος είναι 10 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσει ο κιμάς και να μοιραστούν ομοιόμορφα τα υλικά για να κάνετε κεφτεδάκια.
– Χρησιμοποιήστε μερικές κουταλιές της σούπας σόδα-αναψυκτικό.Χάρη στο ανθρακικό που περιέχει, μαλακώνει τις ίνες του κρέατος και αφρατεύει το μίγμα.
–  Μουσκέψτε το ψωμί. Έτσι η υγρασία απλώνεται ομοιόμορφα σε όλο το μείγμα και δεν χάνεται στο τηγάνισμα.
– Ραντίστε με νερό. Την ώρα που το ζυμώνετε ρίξτε μερικές σταγόνες νερό για πιο μαλακό αποτέλεσμα.
– Το μείγμα που θα προκύψει πρέπει να είναι αρκετά νωπό ώστε να κολλάει ελαφρώς στα χέρια, αλλά να μπορεί να σχηματιστεί σε μπαλάκια.
–  Αφού ζυμώσετε αφήστε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα. Έτσι τα αρώματα θα ενσωματωθούν καλύτερα στη γεύση του.


enimerotiko.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Μελένιος μπακλαβάς τέλεια σιροπιασμένος και τραγανός μέχρι το τελευταίο φυλλαράκι 24

Μελένιος μπακλαβάς τέλεια σιροπιασμένος και τραγανός μέχρι το τελευταίο φυλλαράκι

Ψωρίαση: Ποια τα αίτια εμφάνισης, τι πρέπει να τρώτε και 6 φυσικές θεραπείες για την αντιμετώπισή της 26

Ψωρίαση: Ποια τα αίτια εμφάνισης, τι πρέπει να τρώτε και 6 φυσικές θεραπείες για την αντιμετώπισή της