σε

Ικαρία: Πλοίο προσέκρουσε στο λιμάνι Αγίου Κηρύκου – Οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους

Ικαρία: Πλοίο προσέκρουσε στο λιμάνι Αγίου Κηρύκου – Οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους 7

Μια μικρή περιπέτεια είχαν οι 164 επιβάτες του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «BLUE STAR ΜΥΚΟΝΟΣ», το οποίο προσέκρουσε το απόγευμα της Πέμπτης (11/2) στο λιμάνι του Αγίου Κηρύκου στην Ικαρία κατά τη διαδικασία χειρισμών πρόσδεσης, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή.

Σημειώνεται ότι δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός σε επιβάτη ή στο πλήρωμα.

Το πλοίο που εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Καβάλα – Μύρινα – Μυτιλήνη – Οινούσσες – Χίο – Βαθύ – Καρλόβασι – Φούρνοι – Άγιος Κήρυκος – Μύκονος – Σύρος – Πειραιάς με 164 επιβάτες, υπέστη ελαφριά στρέβλωση της βολβοειδούς πλώρης. Το πλοίο πρόσδεσε με ασφάλεια στο λιμάνι όπου οι επιβάτες και οχήματα που προορίζονταν για τη συγκεκριμένη περιοχή αποβιβάστηκαν με ασφάλεια.

Ικαρία: Πλοίο προσέκρουσε στο λιμάνι Αγίου Κηρύκου – Οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους 9Ικαρία: Πλοίο προσέκρουσε στο λιμάνι Αγίου Κηρύκου – Οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους 10

Από το Λιμενικό Σταθμό Αγίου Κηρύκου, κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που παρακολουθεί το «BLUE STRA ΜΥΚΟΝΟΣ», επετράπη ο απόπλους του για μεμονωμένο πλου με προορισμό το λιμένα Πειραιά και με ενδιάμεσες στάσεις τους λιμένες Μυκόνου και Σύρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Εξαδάκτυλος διπλή μάσκα: «Δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση για να γίνει υποχρεωτική» 23

Εξαδάκτυλος διπλή μάσκα: «Δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση για να γίνει υποχρεωτική»

Lockdown: Νέο έντυπο μετακίνησης από την ερχόμενη Δευτέρα 15/2 25

Lockdown: Νέο έντυπο μετακίνησης από την ερχόμενη Δευτέρα 15/2