σε

Jameela Jamil: Η υποστηρίκτρια του «Self Love Movement» μας δείχνει πώς να αγαπήσουμε τον εαυτό μας

Jameela Jamil: Η υποστηρίκτρια του «Self Love Movement» μας δείχνει πώς να αγαπήσουμε τον εαυτό μας 7

 

Η ακτιβίστρια, ηθοποιός και υποστηρίκτρια του «Self Love Movement» του The Body Shop, Jameela Jamil, μοιράστηκε τέσσερις συμβουλές για να προσθέσεις στη συναισθηματική σου εργαλειοθήκη και να ξεκινήσεις το ταξίδι σου σε αυτό το μονοπάτι.

Αποκλεισμός, σίγαση, διαγραφή. Επανέλαβε.

«Ξεφορτώσου από το timeline σου οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις άσχημα για τον εαυτό σου. Έχουμε τον έλεγχο του τι κρατάμε από όσα βλέπουμε και διαβάζουμε. Δεν χρειάζεται να κάνουμε κλικ σε κάθε κουμπί στο Instagram. Μπορούμε να φτιάξουμε έτσι το timeline μας ώστε να νιώθουμε πως μαθαίνουμε κάτι ή κάτι μας εμπνέει, αντί να αισθανόμαστε άσχημα για τη ζωή μας, τους εαυτούς μας και τις σχέσεις μας. Το να είμαστε προσεκτικές με αυτά που βλέπουμε είναι πραγματικά σημαντικό.

Ακολουθώ πια ακτιβιστές, καλλιτέχνες, καταπληκτικούς καλλιτέχνες για μακιγιάζ, συγγραφείς και κωμικούς. Μου αρέσει να ακολουθώ ανθρώπους όπως η Daisy May Cooper, μου δίνει ζωή. Από την Munroe Bergdorf μαθαίνω πολλά. Βγαίνω από το Instagram και αισθάνομαι έτσι καλύτερα ή λίγο πιο έξυπνη», λέει.

Jameela Jamil: Η υποστηρίκτρια του «Self Love Movement» μας δείχνει πώς να αγαπήσουμε τον εαυτό μας 9

Ξόδεψε τα χρήματά σου με σύνεση

«Προσπάθησε να αποταμιεύσεις τα χρήματα που ξοδεύεις για να διορθώσεις την εξωτερική σου εμφάνισή και να τα χρησιμοποιήσεις για τη θεραπεία του εσωτερικού και ψυχικού σου κόσμου. Πάντα προσπαθούμε να βελτιώνουμε το εξωτερικό και όχι το εσωτερικό μας.

Μας λένε ότι θα είμαστε ευτυχείς μόλις φτάσουμε σε αυτό το αόριστο πρότυπο ομορφιάς, που όμως θα έχει αλλάξει  σε δέκα χρόνια. Χρησιμοποίησε τα χρήματα σου για να κάνεις ψυχοθεραπεία, να πας διακοπές με τους φίλους σου ή να κάνεις κάτι για να σε φροντίσεις», λέει. 

Στόχευσε στην ουδετερότητα του σώματος

«Θεωρώ ότι η ουδετερότητα του σώματος είναι μια καλή πραγματικότητα. Nοξική θετικότητα – αναγκάζοντάς σε να αγαπήσεις τον εαυτό σου. Σας ενθαρρύνουμε απλώς να αισθάνεστε λιγότερο μόνες. Να προσδιορίσετε τι ακριβώς εμποδίζει την αγάπη για τον εαυτό σας και να έρθετε μαζί μας σε ένα ταξίδι στην αυτο-φροντίδα. Αυτό που κάνω εγώ με την ουδετερότητα είναι να αφαιρέσω την πίεση.

Δουλεύω για να φέρομαι ουδέτερα στον εαυτό μου. Δεν έχω προσδοκίες από το σώμα μου.

Προσπαθώ να το κοιτάξω περισσότερο ως κινητήρα, και ως όχημα και το ταξίδι, για τη μόδα και τους οργασμούς! Αυτό είναι όλο», λεει.

Μην υποφέρεις μόνη

«Αυτό που σε φοβίζει έχει περισσότερη δύναμη πάνω σου όταν είσαι απομονωμένη, καθώς δεν υπάρχει κανένας που να αντικρούει αυτήν την εσωτερική φωνή. Είναι πολύ σημαντικό να μιλάς σε κάποιο υποστηρικτικό και συναισθηματικά έξυπνο άτομο για τα άσχημα πράγματα που λες στον εαυτό σου.

Και είναι υπέροχο να τα ακούς δυνατά.

Γράψε τις κακές σκέψεις που κάνεις όταν συμβαίνει. Και σκέψου ”Αυτά σκέφτομαι για τον εαυτό μου. Έτσι μιλάω στον εαυτό μου. Θα χτυπούσα κάποιον αν μιλούσε σε κάποιον που αγαπώ έτσι όπως μίλησα εγώ στον εαυτό μου», είπε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

govastileto.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

ζώδια

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 30 Μαρτίου

Αναστολή σύμβασης: Τι ισχύει στις περιοχές που μπήκαν στο «βαθύ κόκκινο», δεύτερη ευκαιρία για μονομερείς δηλώσεις 21

Αναστολή σύμβασης: Τι ισχύει στις περιοχές που μπήκαν στο «βαθύ κόκκινο», δεύτερη ευκαιρία για μονομερείς δηλώσεις