σε

Jumbo: Ξανακλείνoυν τα καταστήματα στις κόκκινες περιοχές

Jumbo: Ξανακλείνoυν τα καταστήματα στις κόκκινες περιοχές 5

Την απόφαση να ξανακλείσει τα καταστήματά της από αύριο, Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου στις «κόκκινες» περιοχές και συγκεκριμένα στην Αττική, την Πάτρα και τη Χαλκίδα, ανακοίνωσε πριν λίγο η Jumbo. Η εταιρεία αναφέρει ότι τα μοντέλα click inside και click away αποδεικνύονται μη φιλικά προς τους πελάτες της.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της εταιρείας:

«Μετά την ανακοίνωση του νέου πλαισίου λειτουργίας του λιανεμπορίου στις «κόκκινες» περιοχές της χώρας με τις μεθόδους click inside και click away, η αρχική μας πρόθεση ήταν να μην λειτουργήσουμε τα καταστήματα Jumbo στις περιοχές αυτές. Λαμβάνοντας όμως υπόψη τα παράπονα των πελατών μας και το συμφέρον των εργαζομένων της Jumbo και της εθνικής οικονομίας, αναθεωρήσαμε την αρχική μας πρόθεση και καταβάλαμε μια προσπάθεια να λειτουργήσουμε τα καταστήματά μας με τον ίδιο πρακτικά τρόπο με τον οποίον λειτουργεί και η υπόλοιπη αγορά.

Jumbo: Ξανακλείνoυν τα καταστήματα στις κόκκινες περιοχές 7Jumbo: Ξανακλείνoυν τα καταστήματα στις κόκκινες περιοχές 8

Δυστυχώς, η εφαρμογή του νέου πλαισίου στα καταστήματα της Jumbo αποδεικνύεται τελικά μη φιλική προς τους πελάτες μας, δεν μας επιτρέπει εν τοις πράγμασι να λειτουργούμε με τον τρόπο που συμβιβαστικά επιλέξαμε, και, επιπλέον, ελλοχεύει ο κίνδυνος να εκληφθεί ως μια προσπάθεια άμεσης ή έμμεσης καταστρατήγησης των επιλογών της Ελληνικής Κυβέρνησης, την οποία παγίως στηρίζουμε χωρίς καμία επιφύλαξη. Με λύπη προχωρούμε λοιπόν σε νέα αναστολή της λειτουργίας των καταστημάτων Jumbo στις «κόκκινες» περιοχές (Αττική, Πάτρα και Χαλκίδα) από αύριο, Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, και μέχρι την επέκταση της μεθόδου click inside σε όλο το εύρος των προϊόντων μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Νέα μέτρα: Αυτά τα τρία είναι πάνω στο τραπέζι πριν το ολικό lockdown 22

Νέα μέτρα: Αυτά τα τρία είναι πάνω στο τραπέζι πριν το ολικό lockdown

Nike Ελλάδα: Ο μόνος τρόπος για να αγοράζεται από την εταιρεία 24

Nike Ελλάδα: Ο μόνος τρόπος για να αγοράζεται από την εταιρεία