σε

Καύσωνας Ελλάδα: Στα ύψη η θερμοκρασία τέλη Ιουλίου – Σε αυτές τις περιοχές θα πιάσει 40άρια [pics]

Καύσωνας Ελλάδα: Στα ύψη η θερμοκρασία τέλη Ιουλίου – Σε αυτές τις περιοχές θα πιάσει 40άρια [pics] 9

Ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες την ερχόμενη και τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, με το θερμόμετρο να ξεπερνά και τους 40 βαθμούς Κελσίου σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Η σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται τις τελευταίες τρεις ημέρες του Ιουλίου

Ο καιρός λοιπόν, προβλέπεται ιδιαίτερα ζεστός, τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου με τον καύσωνα να είναι προ των πυλών. Λίγες μόνο ημέρες πριν μας αποχαιρετήσει ο τρέχων μήνας, ο υδράργυρος προβλέπεται να παρουσιάσει σημαντική αύξηση, φτάνοντας σε αρκετές περιοχές μέχρι και τους 40 βαθμούς Κελσίου. Με αυτά τα δεδομένα, προβλέπεται ένα «φινάλε» Ιουλίου με καύσωνα διαρκείας.

Η σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται τις τελευταίες τρεις ημέρες του Ιουλίου, δηλαδή την Τετάρτη 29 Ιουλίου, την Πέμπτη 30 και την Παρασκευή 31, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των μετωρολόγων. Ο υδράργυρος δείχνει να παίρνει την ανηφόρα για αρκετά 24ωρα, με την άνοδο να γίνεται ιδιαίτερα αισθητή στην ανατολική, κυρίως, Ελλάδα, με τον υδράργυρο να ξεπερνά ελαφρώς, ακόμα και τους 39 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόβλεψη του καιρού για την Τετάρτη 29 Ιουλίου

Καύσωνας Ελλάδα: Στα ύψη η θερμοκρασία τέλη Ιουλίου – Σε αυτές τις περιοχές θα πιάσει 40άρια [pics] 11Καύσωνας Ελλάδα: Στα ύψη η θερμοκρασία τέλη Ιουλίου – Σε αυτές τις περιοχές θα πιάσει 40άρια [pics] 12

Η πρόβλεψη του καιρού για την Πέμπτη 30 Ιουλίου

Καύσωνας Ελλάδα: Στα ύψη η θερμοκρασία τέλη Ιουλίου – Σε αυτές τις περιοχές θα πιάσει 40άρια [pics] 14Καύσωνας Ελλάδα: Στα ύψη η θερμοκρασία τέλη Ιουλίου – Σε αυτές τις περιοχές θα πιάσει 40άρια [pics] 15

Η πρόβλεψη του καιρού για την Παρασκευή 31 Ιουλίου

Καύσωνας Ελλάδα: Στα ύψη η θερμοκρασία τέλη Ιουλίου – Σε αυτές τις περιοχές θα πιάσει 40άρια [pics] 17Καύσωνας Ελλάδα: Στα ύψη η θερμοκρασία τέλη Ιουλίου – Σε αυτές τις περιοχές θα πιάσει 40άρια [pics] 18

Για να δείτε την πρόγνωση του καιρού για τη Δευτέρα, πατήστε εδώ.

Ακολουθεί η πρόγνωση της ΕΜΥ για την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου

Για την Τρίτη 28 Ιουλίου

Γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Για την Τετάρτη 29 Ιουλίου και για την Πέμπτη 30 Ιουλίου

Αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Πέμπτη στα ηπειρωτικά.

Για την Παρασκευή 31 Ιουλίου και για το Σάββατο 1 Αυγούστου

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Συνέντευξη με τη Σοφία Κανάκογλου – Δεν ήταν εύκολο να μεγαλώνεις ένα παιδί με αναπηρία στη δεκαετία του ‘80, υπήρχε προκατάληψη! 32

Συνέντευξη με τη Σοφία Κανάκογλου – Δεν ήταν εύκολο να μεγαλώνεις ένα παιδί με αναπηρία στη δεκαετία του ‘80, υπήρχε προκατάληψη!

Καιρός αύριο: Η πρόγνωση για τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020 34

Καιρός αύριο: Η πρόγνωση για τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020