σε

Καίτη Φίνου: Μίλησε για τον βιασμό της – Η μητέρα μου δεν με πίστεψε

Καίτη Φίνου: Μίλησε για τον βιασμό της – Η μητέρα μου δεν με πίστεψε 7

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα Δε Γίνεται» βρέθηκε η Καίτη Φίνου, το μεσημέρι της Κυριακής 24 Ιανουαρίου, στο πλατό στον Alpha, με τη δημοφιλή ηθοποιό να προβαίνει σε μια εξομολόγηση από καρδιάς για μια από τις πιο δύσκολες καταστάσεις που έζησε στη ζωή της.

Αναφέρθηκε λοιπόν, στη δύσκολη περίοδο που βίωσε με τις συνεχείς κρίσεις πανικού και την κατάθλιψη την οποία, όπως ομολόγησε, ακόμα δεν έχει κατορθώσει να ξεπεράσει. Πιο συγκεκριμένα, η Καίτη Φίνου σημείωσε με ειλικρίνεια πως «για δύο χρόνια έτρεχα στα νοσοκομεία. Κάθε βράδυ πήγαινα στα επείγοντα. Κάθε βράδυ ήταν ένας άλλος πόνος. Ένα άλλο πνίξιμο».

Καίτη Φίνου: Μίλησε για τον βιασμό της – Η μητέρα μου δεν με πίστεψε 9Καίτη Φίνου: Μίλησε για τον βιασμό της – Η μητέρα μου δεν με πίστεψε 10

Και συνέχισε να εξηγεί: «Μέχρι να βρω τον στάνταρ, τον καλό ψυχίατρο, έχω αλλάξει τόσους, για να μου δώσει την κατάλληλη αγωγή και να μπορέσω να ανταπεξέλθω. Έμενα μόνη στο σπίτι, οκλαδόν σε μια μοκέτα και έλεγα, Θεέ μου θέλω να περάσει αυτό, να περάσει αυτό, δεν μπορώ άλλο, δεν αντέχω».

«Δεν βρισκόταν άνθρωπος να μου συστήσει έναν ψυχίατρο που να με καταλάβει. Και μιλάω για ψυχίατρο γιατί με αγωγή περνάει όλο αυτό το πράγμα», τόνισε η γνωστή ηθοποιός. «Ακόμα δεν το ξεπέρασα. Κρίσεις πανικού δεν παθαίνω αλλά η αγωγή δεν έχει σταματήσει να υπάρχει στη ζωή μου γιατί η κατάθλιψη παραμένει».

Καίτη Φίνου: Μίλησε για τον βιασμό της – Η μητέρα μου δεν με πίστεψε 12Καίτη Φίνου: Μίλησε για τον βιασμό της – Η μητέρα μου δεν με πίστεψε 13

Η Καίτη Φίνου ανέφερε πως βιάστηκε από πρόσωπο του οικογενειακού της περιβάλλοντος και η μητέρα της δεν την πίστεψε. «Όταν πήγα στην αστυνομία, σου μιλάνε λίγο άσχημα χωρίς να το θέλουν. Τη δεκαετία του 1970 ήταν ότι η γυναίκα τα θέλει».

«Έτσι σκέφτονται, το καταλαβαίνεις μετά από χρόνια. Σου λένε ότι πού να τον βρουν. Οι γονείς σου δεν σε πιστεύουν. Η μητέρα μου δεν με πίστεψε. Όταν είδα ότι δεν το πιστεύουν, το κρατάς μέσα σου… Δεν μπορείς να το πεις», ανέφερε η Καίτη Φίνου στην τηλεοπτική εκπομπή.

«Δεν γνωρίζουν αν δεν είναι στη θέση της γυναίκας που βιάστηκε. Δεν γνωρίζουν πως είδε τα μάτια του βιαστή της, πως είχε νιώσει εκείνη την ώρα», συνέχισε η ηθοποιός και επεσήμανε πως «παίζει ρόλο από εκεί και μετά πώς μια γυναίκα διαμορφώνει τη ζωή της».

«Γιατί μετά γίνεται ένα περίεργο πράγμα και κατευθύνεται η ζωή της με βάση αυτό που έχει περάσει. Δηλαδή, ίσως μείνει με έναν άνδρα γιατί φοβάται μην της συμβεί ξανά. Κάνεις τη μια σχέση πίσω από την άλλη χωρίς να υπάρχει έρωτας για να νιώθεις ασφάλεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Μεταλλαγμένος κορωνοϊός Ελλάδα: Σε συναγερμό η χώρα – Πού εντοπίστηκαν τα 32 νέα κρούσματα 27

Μεταλλαγμένος κορωνοϊός Ελλάδα: Σε συναγερμό η χώρα – Πού εντοπίστηκαν τα 32 νέα κρούσματα

Ποιες κατηγορίες γλιτώνουν τα νέα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης 29

Ποιες κατηγορίες γλιτώνουν τα νέα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης