σε

Κακοκαιρία Ιανός: Μεγάλες καταστροφές στις καλλιέργειες στη Λαμία

Κακοκαιρία Ιανός: Μεγάλες καταστροφές στις καλλιέργειες στη Λαμία 7

Το σαρωτικο πέρασμα του Ιανού από τη Φθιώτιδα κατέστρεψε καλλιέργειες στον κάμπο της Λαμίας. Σε απόγνωση είναι οι αγρότες και οι παραγωγοί που είδαν τους κόπους τους να χάνονται μέσα σε μια μέρα.

Δείτε το βίντεο από το Λιανοκλάδι όπου έπεσαν μεγάλες ποσότητες νερού

Δείτε φωτογραφίες

Κακοκαιρία Ιανός: Μεγάλες καταστροφές στις καλλιέργειες στη Λαμία 9Κακοκαιρία Ιανός: Μεγάλες καταστροφές στις καλλιέργειες στη Λαμία 10Κακοκαιρία Ιανός: Μεγάλες καταστροφές στις καλλιέργειες στη Λαμία 12Κακοκαιρία Ιανός: Μεγάλες καταστροφές στις καλλιέργειες στη Λαμία 13Κακοκαιρία Ιανός: Μεγάλες καταστροφές στις καλλιέργειες στη Λαμία 15Κακοκαιρία Ιανός: Μεγάλες καταστροφές στις καλλιέργειες στη Λαμία 16Κακοκαιρία Ιανός: Μεγάλες καταστροφές στις καλλιέργειες στη Λαμία 18Κακοκαιρία Ιανός: Μεγάλες καταστροφές στις καλλιέργειες στη Λαμία 19Κακοκαιρία Ιανός: Μεγάλες καταστροφές στις καλλιέργειες στη Λαμία 21Κακοκαιρία Ιανός: Μεγάλες καταστροφές στις καλλιέργειες στη Λαμία 22Κακοκαιρία Ιανός: Μεγάλες καταστροφές στις καλλιέργειες στη Λαμία 24Κακοκαιρία Ιανός: Μεγάλες καταστροφές στις καλλιέργειες στη Λαμία 25

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για τον καιρό

Η πρόγνωση για τον καιρό για σήμερα Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου αναφέρει πως θα σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από πολύ θυελλώδεις ανέμους.

Αυτά τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχίζουν να επηρεάζουν το νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο και την ανατολική Στερεά, ενώ ανάλογα φαινόμενα θα σημειωθούν στις δυτικές Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, από το απόγευμα στο νότιο Ιόνιο και την ανατολική Στερεά και από το βράδυ στη βόρεια Πελοπόννησο.

ΑΤΤΙΚΗ

 • Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές μέχρι το μεσημέρι, βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα.
 • Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ.
 • Θερμοκρασία: Από 19 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

svg%3E

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 • Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το πρωί.
 • Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
 • Θερμοκρασία: Από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

 • Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες παροδικά αυξημένες το πρωί στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία.
 • Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ.
 • Θερμοκρασία: Από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

 • Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα που τοπικά θα είναι ισχυρά στο νότιο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, θα εξασθενήσουν, από το απόγευμα στο νότιο Ιόνιο και τη δυτική Στερεά και από το βράδυ στη βόρεια Πελοπόννησο.
 • Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά στα νότια 7 με 9 μποφόρ.
 • Θερμοκρασία: Από 19 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

svg%3E

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Στη Θεσσαλία και την Εύβοια νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι και βαθμιαία λίγες νεφώσεις. Στην ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα εξασθενήσουν, από το απόγευμα στην ανατολική Στερεά και από το βράδυ στη βόρεια Πελοπόννησο. Άνεμοι: Στα νότια από νότιες διευθύνσεις 6 με 8 και από το απόγευμα βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 7 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες στις δυτικές Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές. Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και από το απόγευμα στα βόρεια βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Λίγες τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι: Στα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου βορειοανατολικοί 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
κακοκαιρία Ιανός

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Κακοκαιρία Ιανός: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια – Δαισώθηκε τριμελής οικογένεια στους Σοφάδες 35

Κακοκαιρία Ιανός: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια – Δαισώθηκε τριμελής οικογένεια στους Σοφάδες

Κακοκαιρία Ιανός: Πλημμύρισαν τα Λουτρά Ωραίας Ελένης – Κλειστός ο δρόμος Ισθμού – Επιδαύρου 37

Κακοκαιρία Ιανός: Πλημμύρισαν τα Λουτρά Ωραίας Ελένης – Κλειστός ο δρόμος Ισθμού – Επιδαύρου