σε

Καλοκαιρινός Παιδότοπος για παιδιά

Καλοκαιρινός Παιδότοπος για παιδιά 9

11/6/2021

Ο Δήμος Κηφισιάς, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, συνεχίζει τη λειτουργία των Καλοκαιρινών Παιδότοπων, σε πέντε Δημοτικά Σχολεία της πόλης, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τους γονείς που εργάζονται, αλλά και να προσφέρει δημιουργική απασχόληση σε παιδιά ηλικίας από 4 έως και 12 ετών, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει από τις 5/7/2021 έως και 30/7/2021 καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, 8:00-15:30.

«Τη φετινή χρονιά, υλοποιώντας την υπόσχεση προς τους γονείς των παιδιών που φέτος πήγαν ως προνήπια στα νηπιαγωγεία κι όχι στους παιδικούς σταθμούς, για πρώτη φορά θα λειτουργήσουν Καλοκαιρινοί Παιδότοποι σε τέσσερα Νηπιαγωγεία του Δήμου μας, ώστε να μπορούν να τους παρακολουθήσουν τα νήπια και τα προνήπια με μεγαλύτερη ασφάλεια», επισημαίνει η διοίκηση.

Το πρόγραμμα οργανώνεται και υλοποιείται από το ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» με πρόεδρο την Κατερίνα Καραλή. Λόγω της πανδημίας Covid-19, θα τηρηθούν στο πρόγραμμα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ που ίσχυσαν και για τις εκπαιδευτικές μονάδες. Το πρόγραμμα φέτος εκτός από τους δασκάλους και νηπιαγωγούς, θα το πλαισιώσουν γυμναστές, δάσκαλοι χορού, καράτε, εικαστικοί, θεατρολόγοι και μουσικοί. Επίσης, θα υπάρχει νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό.

Παραλαβή αιτήσεων από Τρίτη 22 Ιουνίου έως και Τετάρτη 30 Ιουνίου στα γραφεία της Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Κηφισιάς (Διονύσου 73 και Γορτυνίας), και ώρες 9:00-13:00.

Στο site του Δήμου Κηφισιάς θα βρείτε την αίτηση συμμετοχής, καθώς και την ενημέρωση της προέδρου του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα», Κ. Καραλή, για τα σχολεία υλοποίησης του προγράμματος, τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τα μέτρα ασφαλείας, καταλήγει η δημοτική αρχή.

TimeForGoodNews

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Self Test: Έρχονται αλλαγές στην διανομή από 19 Ιουνίου 23

Self Test: Έρχονται αλλαγές στην διανομή από 19 Ιουνίου

Το βιωματικό εργαστήριο «Ψηφιακές οθόνες και Ενέργεια εγκεφάλου» ξανά από τη Σχολή Γονέων Δήμου Βριλησσίων 25

Το βιωματικό εργαστήριο «Ψηφιακές οθόνες και Ενέργεια εγκεφάλου» ξανά από τη Σχολή Γονέων Δήμου Βριλησσίων