σε

Καρδίτσα Ιανός: Βρέθηκε ανθρώπινο μέλος – Ερευνάται αν είναι η αγνοούμενη φαρμακοποιός

Καρδίτσα Ιανός: Βρέθηκε ανθρώπινο μέλος –  Ερευνάται αν είναι η αγνοούμενη φαρμακοποιός 9

Συναγερμός έχει σημάνει στην Καρδίτσα καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι εντοπίστηκε ανθρώπινο μέλος στο πλαίσιο των ερευνών που διεξάγονται για τον εντοπισμό της αγνοούμενης φαρμακοποιού από το Μουζάκι. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, υπάρχει πληροφορία ότι ένα οπτικό εύρημα, που προσιδιάζει σε ανθρώπινο μέλος εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης να προεξέχει από τις λάσπες σε περιοχή του οικισμού Μαγουλίτσα του δήμου Μουζακίου.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Open, στο σημείο είχαν πραγματοποιηθεί ήδη έρευνες, ωστόσο ο όγκος της λάσπης και των φερτών υλικών δεν είχαν καταστήσει δυνατό τον εντοπισμό του. Αυτήν την ώρα σωστικά συνεργεία βρίσκονται στο σημείο για να επιβεβαιώσουν ή όχι την πληροφορία. Το εύρημα εντοπίστηκε σε απόσταση δέκα περίπου χιλιομέτρων από το σημείο όπου εξαφανίστηκε η 40χρονη φαρμακοποιός από το Μουζάκι Καρδίτσας, την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της επέλασης του μεσογειακού κυκλώνα Ιανού.

Η γυναίκα χάθηκε όταν το όχημά της παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο και έκτοτε σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τον εντοπισμό της. Το αυτοκίνητο της γυναίκας είχε βρεθεί τις προηγούμενες ημέρες.

Πότε χάθηκαν τα ίχνη της φαρμακοποιού:

Ήταν λίγο μετά τις 8:00 το βράδυ της Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου, όταν η 40χρονη έκλεισε το φαρμακείο της. Με το αυτοκίνητό της κινήθηκε στον δρόμο μπροστά από το κέντρο Υγείας, σε μια απόσταση 200 μέτρων. Διένυσε άλλα 100 μέτρα και βρέθηκε σε διασταύρωση. Τότε, ξαφνικά, το όχημά της και η ίδια χάθηκαν. Από εκείνη τη στιγμή, οι αρχές, η οικογένεια και οι φίλοι της έχουν «χτενίσει»την περιοχή για να τη βρουν αλλά μάταια.

«Έμεινε στο μαγαζί από υπευθυνότητα. Εμείς τρέξαμε, ρωτήσαμε, πιέσαμε να μάθουμε τι έγινε… Κανένας επίσημα δεν ήρθε να μας ενημερώσει. Από γείτονες μάθαμε για την αδερφή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αδερφός της για εκείνο το βράδυ. Από την άλλη, ο ξάδερφος της 40χρονης ρίχνει ευθύνες και στους τοπικούς παράγοντες, καθώς όπως λέει δεν διαχειρίστηκαν σωστά τον πώς θα κλείσουν σωστά τον δρόμο. Υπενθυμίζεται πως οι νεκροί από την κακοκαιρία έχουν φθάσει τους τρεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Ελλάδα κορωνοϊός: Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων – Στους 364 οι νεκροί συνολικά 23

Ελλάδα κορωνοϊός: Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων – Στους 364 οι νεκροί συνολικά

Τι να τρώτε για πιο υγιή μάτια και καλύτερη όραση 25

Τι να τρώτε για πιο υγιή μάτια και καλύτερη όραση