σε

Κατερίνα Λάσπα: Μου την έπεσε μέσα στο γραφείο, τον έκανα ασήκωτο

Κατερίνα Λάσπα: Μου την έπεσε μέσα στο γραφείο, τον έκανα ασήκωτο 7

Μια εκ των καλεσμένων της Ναταλίας Γερμανού σήμερα Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στην εκπομπή στον Alpha «Καλύτερα Δε Γίνεται» ήταν η Κατερίνα Λάσπα, η οποία αναφέρθηκε στη δική της εμπειρία με σεξουαλική παρενόχληση.

Η όμορφη παρουσιάστρια λοιπόν, μίλησε για την τηλεόραση, η οποία όπως είπε, της λείπει, ενώ παραδέχτηκε πως έχει φάει «μόνο τρικλοποδιές» και συνάμα αποκάλυψε πως κάποιος προσπάθησε να της την πέσει σε κλειστό γραφείο και εκείνη «τον έκανε ασήκωτο».

Κατερίνα Λάσπα: Μου την έπεσε μέσα στο γραφείο, τον έκανα ασήκωτο 9Κατερίνα Λάσπα: Μου την έπεσε μέσα στο γραφείο, τον έκανα ασήκωτο 10

Όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Λάσπα, μιλώντας στον Alpha, «μου λείπει η τηλεόραση. Θα ήθελα να βρω κάτι που να μου ταιριάζει και να επιστρέψω. Αυτή είναι η δουλειά μου από 17 χρονών».

Στην καριέρα της παραδέχτηκε ότι έχει φάει «μόνο τρικλοποδιές» γιατί πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να ανακόψουν την επιτυχία της ενώ στο πλαίσιο των επίκαιρων συζητήσεων εξήγησε πως δεν άφησε ποτέ περιθώριο να την πλησιάσει κάποιος με θέση κύρους κι αυτό φύσει χαρακτήρα.

«Μόνο τρικλοποδιές έχω φάει αλλά υπάρχουν τέσσερις με πέντε άνθρωποι που βρέθηκαν στον δρόμο μου. Είναι το physique μου τέτοιο που ευθέως και απευθείας δεν θα έμπαινε κι ο πιο άθλιος και χυδαίος που θέλει να χρησιμοποιήσει τη θέση του και την επιρροή του απέναντί μου».

Κατερίνα Λάσπα: Μου την έπεσε μέσα στο γραφείο, τον έκανα ασήκωτο 12Κατερίνα Λάσπα: Μου την έπεσε μέσα στο γραφείο, τον έκανα ασήκωτο 13

Ένας όμως, τόλμησε να κάνει απρεπή κίνηση εναντίον της αλλά τον έβαλε στη θέση του, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η ίδια. «Μου συνέβη να μου την πέσει κάποιος κατευθείαν σε κλειστό γραφείο αλλά τον έκανα ασήκωτο. Και επειδή γνώριζα και τη γυναίκα του απορώ τι της είπε. Από ό,τι ενημερώθηκα από το περιβάλλον έγινε μετά πιο προσεκτικός και καλύτερος άνθρωπος», ανέφερε.

Πάντως, αφού η παρουσιάστρια Κατερίνα Λάσπα δεν δίστασε να εξομολογηθεί την εμπειρία της και ανέφερε στη Ναταλία Γερμανού και τους συνεργάτες της ό,τι συνέβη, σχολίασε χαρακτηριστικά το εξής: «Δεν λέω ότι αυτή είναι προτεινόμενη αντίδραση, λέω πώς αντέδρασα εγώ. Ο ανόητος, ο άρρωστος, ο χυδαίος κι ειδικά όταν αυτό συνοδεύεται από μία θέση επιρροής, εξουσίας και δύναμης, λειτουργεί όπως λειτουργεί. Τα παιδιά που τους συμβαίνει αυτό, δεν πρέπει να κουβαλούν την ενοχή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Κατανομή κρουσμάτων σήμερα: Αττική, Θεσσαλονίκη και Αχαΐα πρώτες – Πού εντοπίζονται οι υπόλοιπες μολύνσεις 26

Κατανομή κρουσμάτων σήμερα: Αττική, Θεσσαλονίκη και Αχαΐα πρώτες – Πού εντοπίζονται οι υπόλοιπες μολύνσεις

Καιρός σήμερα: Σε αυτές τις περιοχές χιονίζει – Πού χρειάζονται αλυσίδες 28

Καιρός σήμερα: Σε αυτές τις περιοχές χιονίζει – Πού χρειάζονται αλυσίδες