σε

Κερατσίνι χειροβομβίδα: Ήταν απασφαλισμένη – Απομακρύνθηκε από το σημείο

Κερατσίνι χειροβομβίδα: Ήταν απασφαλισμένη – Απομακρύνθηκε από το σημείο 9

Αίσιο τέλος με την υπόθεση της χειροβομβίδας που εντοπίστηκε σε πλυντήριο αυτοκινήτων στο Κερατσίνι σήμερα 26 Ιουλίου. Απομακρύνθηκε και η κυκλοφορία στη Γ. Λαμπράκη αποκαταστάθηκε στις 14.30 το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η χειροβομβίδα ήταν απασφαλισμένη και την είχαν αφήσει στο πλυντήριο αυτοκινήτων της περιοχής καιρό πριν.

Κερατσίνι χειροβομβίδα: Ήταν απασφαλισμένη – Απομακρύνθηκε από το σημείο 11Κερατσίνι χειροβομβίδα: Ήταν απασφαλισμένη – Απομακρύνθηκε από το σημείο 12

Όπως διαπιστώθηκε, η χειροβομβίδα ήταν αμυντικού τύπου ανατολικής προέλευσης και απομακρύνθηκε με τη συνδρομή πυροτεχνουργών του στρατού, ενώ στο σημείο είχε σπεύσει και ειδικό κλιμάκιο της αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι η χειροβομβίδα εντοπίστηκε νωρίτερα σε πλυντήριο αυτοκινήτων και ειδικά κλιμάκια της Αστυνομίας είχαν σπεύσει στην περιοχή, ενώ αργότερα έφτασαν πυροτεχνουργοί του στρατού για να την παραλάβουν.
Σε αποκλεισμό της περιοχής από την οδό Παύλου Φύσσα στο ρεύμα προς Νίκαια και στη Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κερατσίνι είχε προχωρήσει η αστυνομία μετά τον εντοπισμό για λόγους ασφαλείας. Συγκεκριμένα είχε διακοπεί η κυκλοφορία στη Γρ. Λαμπράκη στο ρεύμα προς Νίκαια από το ύψος της οδού Παύλου Φύσσα.

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Νέα απόφαση για τη χρήση μάσκας στα super market 24

Νέα απόφαση για τη χρήση μάσκας στα super market

Φωτιά τώρα Ηλεία: Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή της Ωλένης στον Πύργο 26

Φωτιά τώρα Ηλεία: Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή της Ωλένης στον Πύργο