σε

Κέρκυρα: Εγκαινιάστηκε με πάνω από 700 ραντεβού το mega εμβολιαστικό κέντρο

Κέρκυρα: Εγκαινιάστηκε με πάνω από 700 ραντεβού το mega εμβολιαστικό κέντρο 9

«Πρεμιέρα» για το mega εμβολιαστικό κέντρο της Κέρκυρας, το οποίο ξεκίνησε επίσημα σήμερα τη λειτουργία του, με περισσότερα από 700 ραντεβού.

Την ίδια στιγμή βρέφος 40 ημερών νοσηλεύεται με κορωνοϊο στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του νοσοκομείου του νησιού.

Το mega εμβολιαστικό κέντρο του νησιού στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας (ΕΑΚΚ) και είναι το 7ο εμβολιαστικό κέντρο στην Ελλάδα.

Ξεκίνησε τη λειτουργία του με δέκα εμβολιαστικές γραμμές, ενώ οι πολίτες εμβολιάζονται με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson.

«Η στελέχωση του εμβολιαστικού κέντρου έγινε με 40 αποσπασμένους νοσηλευτές και επισκέπτες υγείας από πολλές δομές της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, αλλά και ιδιώτες γιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας», όπως ανέφερε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, που επισκέφθηκε νωρίς το μεσημέρι το mega εμβολιαστικό κέντρο.

Κέρκυρα: Εγκαινιάστηκε με πάνω από 700 ραντεβού το mega εμβολιαστικό κέντρο 11Κέρκυρα: Εγκαινιάστηκε με πάνω από 700 ραντεβού το mega εμβολιαστικό κέντρο 12

Στόχος της κυβέρνησης είναι να γίνονται έως και 1.000 εμβολιασμοί την ημέρα, ενώ η πλατφόρμα για τα ραντεβού εμβολιασμού ισχύει και για τις ηλικίες 25-30.

Να σημειωθεί ότι το περασμένο Σάββατο έκανε αυτοψία στο εμβολιαστικό κέντρο Κέρκυρας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος στις δηλώσεις του έκανε έκκληση προς τους κατοίκους του νησιού να εμβολιαστούν άμεσα και να εμπιστευτούν την επιστήμη.

Τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη, ο οποίος βρίσκεται από το περασμένο Σάββατο στο νησί, συνόδευσαν σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ Στέφανος Γκίκας, η δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Ιονίων νήσων.

«Όλοι μαζί εδώ θα πρέπει να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα, σε όλη την κοινωνία, ότι όλοι πρέπει να εμβολιαστούν για να περάσουμε ένα όμορφο και ήσυχο καλοκαίρι», κατέληξε στις δηλώσεις του ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 1 Ιουνίου 25

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 1 Ιουνίου

Τάσος Μπερδέσης: Βυθίστηκε στο πένθος η οικογένειά του 27

Τάσος Μπερδέσης: Βυθίστηκε στο πένθος η οικογένειά του