σε

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Χαμογελά λίγο πριν το χειρουργείο

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Χαμογελά λίγο πριν το χειρουργείο 7

Κρίσιμη θεωρείται η σημερινή ημέρα για την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη. Όπως έγινε γνωστό, ο παρουσιαστής θα μπει στο νοσοκομείο σήμερα για να πραγματοποιήσει την πιο δύσκολη επέμβαση στο κεφάλι του.

Την επέμβαση έχουν αναλάβει δύο εξαιρετικοί γιατροί, οι οποίοι θα επιχειρήσουν να μεταφέρουν ένα μικρό κόκκαλο από το κεφάλι στο μπροστινό εσωτερικό μέρος του μετώπου. Αυτό γίνεται καθώς δεν θέλουν να πάρουν ξένο μόσχευμα, για να αποφευχθεί κάποια λοίμωξη που παλαιότερα τον είχε ταλαιπωρήσει σε άλλα χειρουργεία. Το 15ήμερο μετά το χειρουργείο θα είναι κρίσιμο και από εκεί και πέρα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έχει ένα ακόμα χειρουργείο, αυτή τη φορά στα μάτια του, καθώς από το ατύχημα και όλα όσα έχει υποστεί, έχει ανέβει ο στραβισμός του.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Χαμογελά λίγο πριν το χειρουργείο 9
Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Χαμογελά λίγο πριν το χειρουργείο 10

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι στις 24 Δεκεμβρίου του 2017 ο αγαπημένος παρουσιαστής επέστρεφε στο σπίτι του με τη μηχανή του, όταν συγκρούστηκε με λεωφορείο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει η πλευρά του Αγγελίδη, ο οδηγός ενός λεωφορείου των αστικών συγκοινωνιών προσπάθησε αιφνιδιαστικά να διασχίσει τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα η μηχανή στην οποία επέβαινε ο παρουσιαστής να «καρφωθεί» στο όχημα.

Έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ τέσσερα χρόνια μετά συνεχίζει να δίνει καθημερινό αγώνα, καθώς αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά λειτουργικά προβλήματα και βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Οι βλάβες που υπέστη ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είναι μόνιμες και έχει καταστεί κατά 90% ανάπηρος για το υπόλοιπο της ζωής του, ενώ πέρσι δικαιώθηκε για το τροχαίο, καθώς κρίθηκε αποκλειστικά υπεύθυνος για το ατύχημα ο οδηγός του λεωφορείου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Παγώνη: Αισιόδοξη για το Πάσχα η καθηγήτρια 24

Παγώνη: Αισιόδοξη για το Πάσχα η καθηγήτρια

Τουρισμός Ελλάδα: Τα ιδανικότερα νησιά για επίσκεψη μετά την πανδημία 26

Τουρισμός Ελλάδα: Τα ιδανικότερα νησιά για επίσκεψη μετά την πανδημία