σε

Κορωνοπάρτι: DJ εξηγεί πως στήνονται στις πλατείες

Κορωνοπάρτι: DJ εξηγεί πως στήνονται στις πλατείες 5

Τα κορωνοπάρτι στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη και στην πλατεία Βαρνάβα αποτέλεσαν το θέμα των τελευταίων ημερών. Το πως διοργανώνονται τα κορωνοπάρτι αποκάλυψε στην κάμερα του Star ο γνωστός μουσικός παραγωγός και Dj, Roni Iron, ο οποίος ανέφερε πως του είχε γίνει και εκείνου πρόταση να παίξει μουσική σε πάρτυ με χιλιάδες άτομα, την οποία και αρνήθηκε.

«Μου είχαν πει να παίξω εδώ στο Ναύπλιο, να κάναμε ένα πάρτι εδώ σε μια πλατεία στο κέντρο του Ναυπλίου να βάζαμε ηχεία 6. Μου είπαν “έλα ρε Ρόνι να στήσεις ένα πάρτι εδώ, να κάνουμε αυτό που γίνεται στην Αθήνα” και τους είπα “όχι, είμαι κατά”. Δεν πήγα γιατί φοβάμαι» περιέγραψε ο γνωστός Dj στο Star.

Όπως αναφέρει και ο ίδιος, κάποιοι επιτήδειοι βρίσκουν και στήνουν μπίζνες με πάρτι. «Υπάρχουν DJ που δεν τους ξέρει η μάνα τους και σου λέει θα κάνουμε ένα πάρτι να μας μάθει ο κόσμος» εξηγεί.

Tα πάρτι στις πλατείες διοργανώνονται ως εξής: νοικιάζουν μηχανήματα σε χαμηλές τιμές, αφού ειδικά αυτήν την περίοδο δεν έχει δουλειά.

«Άρα εκεί που το booth έκανε 500 ευρώ, τώρα το δίνει με 200. Έτσι, νοικιάζεις δυο σιντιέρες , μια κονσόλα, βρίσκεις μια τοποθεσία και παίζεις μουσική» προσθέτει. Στήνουν μια εκδήλωση στο fb και τα στέλνουν στα κατάλληλα άτομα που θα τη στείλουν στους επόμενους και πάει λέγοντας…»

Κορωνοπάρτι: «Μέχρι να τελειώσει θα υπάρχουν πολλά τέτοια κορωνοπάρτι γιατί ο κόσμος έχει τρελαθεί»

Ο εγκλεισμός λόγω του lockdown έχει οδηγήσει τη νεολαία στα κορωνοπάρτι, οι οποίοι περιμένουν διακαώς να ανοίξει η εστίαση στις 3 Μαΐου.

«Μέχρι να τελειώσει θα υπάρχουν πολλά τέτοια κορωνοπάρτυ γιατί ο κόσμος έχει τρελαθεί» δηλώνει ένας νεαρός. Παραδέχεται πως μέχρι να ανοίξει η εστίαση η πλατεία Βεάκη στο Περιστέρι θα είναι το στέκι του.

«Όλοι ψάχνουν τρόπο να βγουν. Μαζευόμαστε στη Βεάκη, δίνουμε ένα σημείο συνάντησης 2 – 3 αμάξια, μέχρι μια ώρα παίρνουμε κοκτέιλ από μαγαζιά και μετά από περίπτερα. Η μουσική παίζει στο τέρμα γιατί έρχονται με ηχεία» δηλώνει ο νεαρός στο Star.

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Σεισμός στην Τήλο: 4,1 Ρίχτερ ταρακούνησαν το νησί 19

Σεισμός στην Τήλο: 4,1 Ρίχτερ ταρακούνησαν το νησί

ΠΟΕΔΗΝ: Οι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ έφτασαν τους 48 – 700 υγειονομικοί νοσούν 21

ΠΟΕΔΗΝ: Οι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ έφτασαν τους 48 – 700 υγειονομικοί νοσούν