σε

Kώστας Κρομμύδας: Ηλικιωμένη τον πέρασε για ζητιάνο έξω από το σούπερ μάρκετ

Kώστας Κρομμύδας: Ηλικιωμένη τον πέρασε για ζητιάνο έξω από το σούπερ μάρκετ 7

Μια πραγματικά απίθανη εμπειρία του περιέγραψε στο Facebook, ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας, ο οποίος καθώς βρισκόταν έξω από σουπερμάρκετ, κρατώντας το σκυλάκι του και φορώντας αδιάβροχο, κουκούλα και μάσκα προστασίας κατά του κορωνοϊού, κάποια ηλικιωμένη κυρία θεώρησε ότι είναι ζητιάνος και του προσέφερε ελεημοσύνη.

Ο ίδιος έγραψε στην ανάρτησή του στο Facebook:

«Το μεγαλείο της ανθρωπιάς… Σήμερα περιμένοντας τη Μαρίνα έξω από το σουπερμάρκετ να κάνει κάποια ψώνια ήμουνα περίπου όπως στην φωτογραφία που βλέπετε με το σκυλί μας. Κάποια στιγμή ένιωσα μια ηλικιωμένη γυναίκα να με πλησιάζει και με απλωμένο χέρι μου πρόσφερε 2 € νομίζοντας πως στέκομαι σε αυτή τη θέση ζητώντας ελεημοσύνη. Ειλικρινά αν δεν είχαμε το θέμα με τον κορωνοϊό θα την είχα αγκαλιάσει για να την ευχαριστήσω για αυτή την υπέροχη κίνηση που έκανε. Τελικά ανθρωπιά υπάρχει και ευτυχώς την συναντάς εκεί που δεν το περιμένεις».

Kώστας Κρομμύδας: Ηλικιωμένη τον πέρασε για ζητιάνο έξω από το σούπερ μάρκετ 9Kώστας Κρομμύδας: Ηλικιωμένη τον πέρασε για ζητιάνο έξω από το σούπερ μάρκετ 10

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Μήδεια κακοκαιρία: Στρατός και ΕΜΑΚ στα βόρεια προάστια της Αττικής 24

Μήδεια κακοκαιρία: Στρατός και ΕΜΑΚ στα βόρεια προάστια της Αττικής

Βροχή από αναδρομικά, καταβολή συντάξεων και νέα προσωρινή σύνταξη 26

Βροχή από αναδρομικά, καταβολή συντάξεων και νέα προσωρινή σύνταξη