σε

Κουρέματα με αφέλειες: 15 υπέροχες ιδέες από τη κορυφαία τάση της εποχής για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει

Κουρέματα με αφέλειες: 15 υπέροχες ιδέες από τη κορυφαία τάση της εποχής για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει 7

Αφέλειες του 2021: Πολλές γυναίκες προσέχουν ιδιαίτερα την εξωτερική εμφάνισή τους και όχι άδικα. Όσον αφορά το 2021, στη μόδα για τα κουρέματα μαλλιών θα είναι οι αφέλειες. Για να πάρετε ιδέες για τα μαλλιά σας, δεν έχετε παρά να διαβάσετε την ακόλουθη λίστα. Αναλυτικότερα:

Ο λόγος για να επιλέξετε αφέλειες του 2021:

Ας αρχίσουμε από τα βασικά: Είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους να ανανεώσεις την εμφάνισή σου και όχι, δεν χρειάζεται να έχεις χωρίσει για να το κάνεις! Δεύτερον, είναι η Νο.1 τάση στα μαλλιά για φέτος. Τρίτον, οι αφέλειες χαρίζουν νεανικότητα και girly διάθεση στην εμφάνιση κάθε γυναίκας, ενώ παράλληλα κρύβουν ρυτίδες και λεπτές γραμμές στο μέτωπο και το πόδι της χήνας.

Οι πιο δημοφιλείς:

Οι πιο δημοφιλείς αφέλειες της χρονιάς είναι το δίχως άλλο τα curtain bangs, δηλαδή η φράντζα που ανοίγει στη μέση σαν «κουρτινάκια» και φτάνει μέχρι το ύψος των ζυγωματικών.

Κουρέματα με αφέλειες: 15 υπέροχες ιδέες από τη κορυφαία τάση της εποχής για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει 9

Εξίσου δημοφιλείς ωστόσο είναι και οι πολύ μακριές αφέλειες αλλά και οι micro. Κάπου εδώ θα πρέπει να σου θυμίσουμε ότι τα μοντέλα του οίκου Prada περπάτησαν στο catwalk με υπερβολικά μακριές και curtain bangs, που έφταναν μέχρι το ύψος των ματιών, ή ακόμα και κάτω από τα ζυγωματικά, ενώ στο show του οίκου Valentino τα μοντέλα περπάτησαν τόσο με full όσο και με micro, μια τάση που είδαμε και στα shows του Φεβρουαρίου.

Ακολουθούν τα δεκαπέντε καλύτερα κουρέματα, με αφέλειες του 2021:

Κουρέματα με αφέλειες: 15 υπέροχες ιδέες από τη κορυφαία τάση της εποχής για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει 25Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News


    Αναφορά Δημοσίευσης

    Τι νομίζεις;

    Αυτόματα και χωρίς αποτελέσματα το voucher 200 ευρώ για λάπτοπ, τάμπλετ και υπολογιστή

    Τελευταία πληρωμή για το επίδομα παιδιού αντίστροφη μέτρηση για το νέο Α21 37

    Τελευταία πληρωμή για το επίδομα παιδιού αντίστροφη μέτρηση για το νέο Α21