σε

Κρήτη 17χρονη: Βρέθηκε η Μάγια που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της

Κρήτη 17χρονη: Βρέθηκε η Μάγια που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της 7

Αίσιο τέλος έχει η υπόθεση της εξαφάνισης της 17χρονης στην Κρήτη, αφού βρέθηκε σε χωριό του Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, η Μάγια εντοπίστηκε. Ήταν μαζί με ένα αλλοδαπό, ο οποίος θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου. Η κοπέλα δίνει αυτή την ώρα κατάθεση στους αστυνομικούς του Ηρακλείου σχετικά με την εξαφάνιση της.

Η 17χρονη αγνοούνταν από το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Ιανουαρίου, με τους γονείς της να απευθύνουν έκκληση να επικοινωνήσει μαζί τους.

Μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA, ο πατέρας της 17χρονης, Γιώργος Παπαδόπουλος, είχε δηλώσει πως η Μάγια, το τελευταίο διάστημα είχε διαδικτυακή επικοινωνία με έναν άνδρα, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φέρεται να είναι αυτός που εμπλέκεται στην εξαφάνιση της ανήλικης. Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, το βράδυ της 7ης Ιανουαρίου (όταν εξαφανίστηκε) δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από κάτοικο του Κατσαμπά, που του ανέφερε πως είχε δει στην περιοχή την κόρη του.

Οι γονείς ήταν απελπισμένοι και σε μία ύστατη προσπάθεια να πείσουν τη Μάγια να δώσει ένα σημείο ζωής, δημιούργησαν ένα βίντεο, καλώντας την να επικοινωνήσει μαζί τους. Σε αυτό οι γονείς απευθύνονται στην κόρη τους στις μητρικές τους γλώσσες, δηλαδή ο πατέρας της στα ελληνικά και η μητέρα της στα τουρκικά. «Σε παρακαλώ πάρα πολύ επικοινώνησε μαζί μας, το χρειαζόμαστε», ανέφερε στο βίντεο ο πατέρας της κοπέλας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Κακοκαιρία «Λέανδρος»: Στα λευκά η χώρα – Σε ετοιμότητα οι αρχές 21

Κακοκαιρία «Λέανδρος»: Στα λευκά η χώρα – Σε ετοιμότητα οι αρχές

Γαργαλιανός για λιανεμπόριο: «Τα καταστήματα δεν μπορείς να τα ανοίγεις ανά περιοχή» 23

Γαργαλιανός για λιανεμπόριο: «Τα καταστήματα δεν μπορείς να τα ανοίγεις ανά περιοχή»