σε

Λαμία: Διαγνώσθηκε με κορωνοϊό αφού πέθανε

Λαμία: Διαγνώσθηκε με κορωνοϊό αφού πέθανε 5

Βαρύ πένθος στη Λαμία για την ξαφνική απώλεια ενός 45χρονου, ο οποίος κατέληξε από ανακοπή στο νοσοκομείο της πόλης. Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο Λαμίας όπου άφησε την τελευταία του πνοή, αλλά το περίεργο της υπόθεσής είναι πως διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό μετά το θάνατό του. Έτσι, ξεπέρασαν τους 100 οι θάνατοι στη Φθιώτιδα από covid-19, ενώ δύο ακόμη θάνατοι σημειώθηκαν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας…

Ο 45χρονος είχε διακομιστεί στα επείγοντα περίπου στις 2:30 το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα (3/5) σε κωματώδη κατάσταση και παρά τις προσπάθειες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού κατέληξε. Ωστόσο στο βαρύ πένθος προστίθεται και η αγωνία στους συγχωριανούς του, καθώς βρέθηκε στη συνέχεια θετικός στην covid-19.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport o άτυχος άνδρας ανέβασε πυρετό την Κυριακή, δεν φαντάστηκε όμως ότι νοσούσε από κορωνοϊό. Μάλιστα το βράδυ της Ανάστασης είχε πάει στην εκκλησία να γιορτάσει με τους συγχωριανούς του. Για την κατάσταση ενημερώθηκε και η υγειονομική υπηρεσία του Δήμου Λαμιέων προκειμένου να πραγματοποιηθούν διαγνωστικά rapid test στον πληθυσμό του χωριού το αμέσως επόμενο διάστημα.

Λαμία: Διαγνώσθηκε με κορωνοϊό αφού πέθανε 7Λαμία: Διαγνώσθηκε με κορωνοϊό αφού πέθανε 8

Ο θάνατος του 45χρονου ήρθε να προστεθεί σε έναν ακόμη θάνατο από κορωνοϊό που σημειώθηκε την Κυριακή του Πάσχα στο Νοσοκομείο Λαμίας. Επρόκειτο για ηλικιωμένη που νοσηλευόταν στο Πέτρινο Κτίριο στην Κλινική Covid και κατέληξε από επιπλοκές του επικίνδυνου ιού.

Ο δικός της θάνατος ήταν ο 100ος πολίτη της Φθιώτιδας από την covid-19, σύμφωνα με όσους έχουν καταγραφεί από τις 15 Νοεμβρίου. Οι 56 ήταν άνδρες και οι 44 γυναίκες. Διάμεση ηλικία τα 80 έτη, ενώ το 85% ήταν άνω των 65 ετών.

Η πίεση στο σύστημα υγείας είναι ακόμη έντονη, κάτι που αποτυπώνεται και στο Νοσοκομείο Λαμίας με 43 ασθενείς στο Πέτρινο κι άλλους 11 στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Εκεί εξακολουθεί η πληρότητα να είναι γύρω στο 100% για δύο σχεδόν μήνες. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται στην Εντατική πέντε άνδρες και έξι γυναίκες, οι δέκα από τη Φθιώτιδα και μία 51χρονη από την Καρδίτσα.

Και οι δυσάρεστες ειδήσεις συνεχίζονται από τη γειτονική Εύβοια, όπου στο Νοσοκομείο Χαλκίδας είχαμε δύο νέες απώλειες από κορωνοϊό. Πρόκειται για έναν άνδρα 61 ετών από την Ερέτρια και έναν 90χρονο που κατέληξαν από την επικίνδυνη νόσο ανήμερα του Πάσχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Pagenews.gr

Αναφορά Δημοσίευσης

Τι νομίζεις;

Εμβόλια κορωνοϊός: Ποιος είναι ο στόχος για τον Ιούνιο 22

Εμβόλια κορωνοϊός: Ποιος είναι ο στόχος για τον Ιούνιο

Σαρηγιάννης μέτρα: Ανησυχητική πρόβλεψη για την εστίαση 24

Σαρηγιάννης μέτρα: Ανησυχητική πρόβλεψη για την εστίαση